Altia setter ut logistikken

Altia setter ut logistikken

Inngår avtale om transport, lagring og distribusjon.

Altia inngår logistikkavtale med Trebuchet på det norske markedet, melder selskapene.

Trebuchet skal håndtere Altia sine samlede behov for logistikktjenester fra 2014. Disse inkluderer inngående transport, lagring og distribusjon samt administrative logistikktjenester.

- Avtalen med en ledende og toneangivende aktør som Altia er en viktig milepæl for oss. Og er den mest omfattende enkeltstående avtalen innen logistikktjenester i dette segmentet, sier daglig leder for Trebuchet, Thomas Føyen.

Selskapene som er en del av Altia er: Altia Norge, Best Buys, Bibendum, Interbev, Premium Wines og Strøm. Varegruppene er vin og brennevin, samt drikkevarer for dagligvare og servicehandel. Samlet årlig omsetning for selskapene er i overkant av 300 millioner norske kroner.

Altia produserer, markedsfører, selger, importerer og eksporterer egne merkevarer som Blossa, Chill Out, Explorer, Grönstedts, Jaloviina, Koskenkorva, O.P. Anderson, Renault, Xanté og Skåne Akvavit i Norden og Baltikum. I tillegg håndterer selskapet en rekke internasjonale merkenavn.

Årlig nettoomsetning beløper seg til ca 500 millioner euro og det totale antall ansatte er ca. 1200.

Trebuchet eies av Trascandia AS med Per Werner Madsen, Periveco AS, som største eier. Trebuchet startet driften i 2009 med selskaper i Norge, Sverige og Finland. I år har også selskapet startet virksomhet i Australia. Selskapet har 30 ansatte og en samlet omsetning på ca 100 millioner norske kroner innen logistikktjenester i Norden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen