Anette Rambøl til Red & White

Anette Rambøl tok med seg ti års erfaring fra restaurantbransjen og sju års fartstid som salgssjef i vinbransjen da hun begynte i Red & White.
Redaksjonen
18 Februar 2008 - 17:00

Egentlig hadde hun lyst til å gjøre noe helt annet da hun sluttet i et konkurrerende selskap i sommer. Men etter et halvt år fikk hun et tilbud hun ikke kunne si nei til.
 
Spennende portefølje
- Red & White har en stor og spennende vinportefølje. Dessuten er det en hyggelig gjeng som jeg vet at jeg vil trives med, så jeg er klar for nye utfordringer, sier Rambøl.
 
Hun har tidligere jobbet på Bagatelle sammen med Eli Beate Kvalsund, som begynte i Red & White i mai. De to vil nå blant annet samarbeide om horecamarkedet i Oslo. Rambøl har også en sterk stilling i Stavanger, samt trøndelagsfylkene og Nord-Norge.
 
Øker kapasiteten
- Red & White satser sterkt på kundeservice, og med Anette på laget øker vi kapasiteten ytterligere, sier daglig leder Torgrim Frafjord.
 
- Hun har en erfaring, fagkunnskap og et kontaktnett som kommer alle parter til nytte. Dessuten har hun en høy stjerne i bransjen, som du bare oppnår ved å være seriøs og samtidig uhøytidelig og raus.
 
Fagkunnskap
Anette Rambøl har fagbrev i hotell- og restaurantfag og er utdannet vinkelner. Hun brenner for gode mat- og vinkombinasjoner, og elsker å formidle sin fagkunnskap. Dessuten er hun veldig fornøyd med at interessen og kunnskapen i restaurantbransjen er stigende.
 
- Det er viktig å gjøre det morsomt og interessant - for det er nettopp dét vin og mat er, sier Rambøl.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her