Bransje

Vinmesse 22. mars

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

Smak over 300 viner fra 80 californiske produsenter

The Wine Institute of California og AmCham Norge inviterer deg til Grand Wine Tasting for HORECA og media den 22. mars i Oslo.
Jan H. Amundsen
10 Mars 2017 - 12:52

Velkommen til å oppdage flere enn 300 viner fra drøyt 80 vinprodusenter fra California. Flere av produsentene søker importører. Her er noen eksempler på viner i verdensklasse som vi presenterer på denne smakingen:

-Sparkling Blanc de Blancs fra North Coast

-Ikoniske cabernet sauvignon-viner fra Napa Valley

-Elegant Pinot Noir fra Santa Barbara

-Old Vine Zinfandel av druer fra 70 år gamle vinstokker fra Sonoma

Få mer kunnskap om Californias største røde vindrue: "Classic California Cabernet"

Vi arrangerer Masterclass, sammen med Christiane Schleussner, vinmakeren på Silver Oak Cellars og Claudia Schug Schütz, California Wine Education Ambassador. Vær oppmerksom på at antall plasser er begrenset.

 22 mars 2017

14: 00-15: 00 Masterclass "Classic California Cabernet"

15: 00-18: 30 Grand Tasting

Sted: Håndverkeren Kurs- og Konferansesenter, Rosenkrantzgate 7, Oslo (inngang Kristian IV gate)

Del gjerne denne invitasjonen med andre kontakter i bransjen.

Registrer deg her

For informasjon kontakt Reija Andersson Tuomaala, Wine Institute of California, reija@californiawines.se, tlf. 46 709 85 05 85

Claudia Schug Schütz
California Wine Ambassador

Claudia er født og oppvokst i California i Napa Valley. Hennes far er Walter Schug, grunnlegger av Schug Carneros Estate. Hun bor for tiden i Tyskland og herfra arbeider hun med å fremme familiens viner i Europa samt utdanne HORECA og forbrukere som California Wine Institute Education-ambassadør. Hun har WSET Diploma, og arbeider for tiden med Master of Wine-kvalifisering.

 

Christiane Schleussner
Winemaker, Silver Oak & Twomey Cellars

Christiane Schleussner er den alle oppsøker på Silver Oak og Twomey Cellars når det gjelder å utforske nye teknologier, vinmaking og utstyr. I sin rolle som samarbeidende vinmaker på familieeide eiendommer siden 2003, er Christiane en svært praktisk, hands-on winemaker, med ansvar for å føre tilsyn med fire av fem av Silver Oak og Twomey sine fasiliteter. Før hun kom til Silver Oak, var Christiane vinmaker hos vinprodusenter som Sterling Vineyards, Marimar Torres Estate og Chalk Hill.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer
Matkurs og vinkurs
Winedinner 26. februar i Oslo

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer

Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her