×
Annonse fra Jan H. Amundsen
ANNONSE: Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg
(gilaxia)

Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg

Ny ledig stilling i vår kursavdeling. Spennende utviklingsmuligheter for deg som er initiativrik og allerede har erfaring fra mat og drikke.

  • Dette er en annonse. Journalistene i Aperitif.no er ikke involvert i produksjonen.

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. Høsten 2020 øker vi aktivitetene våre ytterligere, også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt. Vi søker etter deg som er interessert i en deltidsstilling, og som kan bidra sammen med vår kurs- og arrangementansvarlige for å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere. Her blir det også mulighet for å jobbe med Apéritifs Mat og Vinklubb som har vært en stor suksess siden lanseringen høsten 2019. 

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Winemakers Dinner som vi gjennomfører på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim.

Du skal delta i å planlegge arrangementene og å gjennomføre dem. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel og kan sette deg inn i våre dataløsninger, som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner. Et godt nettverk er også en fordel. Ved riktig ansettelse kan det bli mulighet for å utvide til en fulltidsstilling. 

Her kan du se noen av høstens spennende kurs. Og mange flere er under planlegging.

Skriftlig søknad med cv sendes per epost til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist 15. august.

Til toppen