×
Annonse fra Jan H. Amundsen
ANNONSE: Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg
(gilaxia)

Vi øker kursaktiviteten vår – derfor trenger vi deg

Apéritif er Norges største tilbyder av mat- og drikkekurs. I 2019 øker vi aktivitetene våre ytterligere, også kapasiteten slik at vi kan tilby et enda bedre kursprodukt.

  • Dette er en annonse. Journalistene i Aperitif.no er ikke involvert i produksjonen.

I enkelte perioder av året er kursprogrammet ekstra intensivt. Første halvår er en slik periode. Derfor søker vi etter deg som er interessert i en deltidsstilling i denne perioden og som kan bidra sammen med vår kurs- og eventansvarlige til å levere opplevelser på høyt nivå til våre deltakere.

Bakgrunn fra restaurantbransjen en forutsetning

Du må kjenne bransjen og vite hva gjester forventer. Du vet hva god service er og kan takle situasjoner som oppstår sammen med våre samarbeidspartnere enten det dreier seg om matkurs, vinsmakinger eller Wine Makers Dinner som vi gjennomfører på forskjellige restauranter i Oslo, Bergen og Trondheim.

Du skal delta i å planlegge arrangementene og å gjennomføre dem. Du skal besvare henvendelser som kommer til oss og yte service til dem som har spørsmål.

Det er også en forutsetning at du kan bruke Word, Excel og kan sette deg inn i våre dataløsninger, som riktignok ikke er veldig kompliserte, men som krever at du har forståelse for at de er viktige for vår suksess.

Vi legger vekt på at du er strukturert og målbevisst og har gode samarbeidsevner.

Her kan du se noen av våre kurs som er klare allerede for første halvår
Og mange flere er under planlegging.

Skriftlig søknad med cv sendes per epost til daglig leder Jan H. Amundsen, jan.amundsen@aperitif.no. Spørsmål om stillingen kan rettes til den samme på telefon 90 15 76 87.

Søknadsfrist snarest.

Til toppen