Apéritif 1/2006 og BAR 1/2006

Nå kan du lese papirutgavene av Apéritif og BAR på en helt ny måte. Som blant de absolutt første i Norge er begge bladene nå tilgjengelige her på Horecanett.

Med hele innholdet, akkurat som når du får dem i posten, blar du enkelt og greit ved hjelp av museklikk. Både artikler og annonser er der. Og utgavene vil alltid ligge der hver gang du er innom. Derfor slipper du heretter å bekymre deg over blader som blir borte. Uten at det koster deg noe ekstra.

FIXME: Link format not implemented: <link> Les Apéritif her >>  (klikk)
FIXME: Link format not implemented: <link> Les BAR her >>  (klikk)
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen