Apéritif best på nett

Apéritif vant Fagpressens nettpris. Juryen kunne ikke valgt et bedre tidspunkt, for aldri har aperitif.no vært mer i støtet enn nå.
Redaksjonen
05 Juni 2008 - 14:10

I den årlige utdelingen av Fagpresseprisene stakk Apéritif av med nettprisen. Juryen begrunner avgjørelsen slik:

"Dette er nettstedet som har alt - i alle fall det aller meste. Nettstedet er i elitedivisjonen og driver både massekommunikasjon og nisjekommunikasjon. Glimrende funksjonalitet, god oppdatering, flotte bilder, nyhetsbrev av klasse, med mer. Ja, dette nettstedet er i den ypperste Norgeseliten - og juryen er stolt av å ha en slik aktør i Fagpressen."

Apéritifs Jan H. Amundsen (f.v), Roger Kolbu, Gaute Gusrud og Aase E. Jacobsen gratuleres av Even T. Hansen fra Fagpressen.

Med 12 års erfaring på nett fortjener Apéritif virkelig karakteristikken: I en klasse for seg. Ikke bare innen Fagpressen som sent ble innhentet av nettet, men også på nasjonalt plan, og til og med i internasjonal sammenheng.

Nye tjenester på vei
Med jevn og kraftig vekst i besøket, til dagens 175.000 unike besøkende i måneden, 10 millioner nyhetsbrev i året og unike tjenester som pollisten og kokebok med drikkeforslag til hver oppskrift, for å nevne en brøkdel av aktivitetene, er Apéritif helt spesiell som nettsted om mat og drikke.

Og for deg som leser er det flere godbiter på trappene. Allerede om noen dager relanseres Min Kokebok som i dag har hele 39 501 brukere, med helt ny funksjonalitet.

Foto: Berit Nyman, Fagpressen

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils
Matkurs og vinkurs
Masterclass BEINSPIRED

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils

På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her