Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Apéritif er blitt enda bedre

Apéritif, Norges største nettsted om mat og drikke, lanserer ny og leservennlig design. Og flunkende nytt diskusjonsforum.
Redaksjonen
28 September 2006 - 08:19

Etter elleve år på nettet har aperitif.no vokst til en gigantisk samling av mat- og drikkestoff. Ikke mindre enn 5.000 artikler om henholdsvis mat og drikke er tilgjenglig for leserne til enhver tid. Og da er det lett å miste oversikten.

Unik i verdenssammenheng
- Det nye designet synliggjør for leserne våre den store nytteverdien det blant annet ligger i våre databaser som Kokebok, Polliste og Bartender. Krysskoblingen mellom eksempelvis Kokeboken og Pollisten med konkrete drikkeforslag til hver rett er unik i verdenssammenheng, sier redaktør Jan H. Amundsen i aperitif.no.

Super Kokeboken i ny form
Gå til Kokeboken og se hvor elegant rettene nå presenteres, både når du søker og hvis du klikker på en av seksjonene. Alt er tilrettelagt for at du skal finne lettere frem. Hver rett presenteres med et bilde.

Pollisten enda mer brukervennlig
Pollisten er nå suverent Norges mest brukervennlige og selvfølgelig største vindatabase. Klikk deg inn på Pollisten og se at du nå ikke bare får en vurdering, men også hva retten passer til av mat, ofte også oppskrifter eller artikler der vinen er omtalt slik at du kan lære mer. Og selvfølgelig kan du fortsatt bestille direkte hos Vinmonopolet. Alt presentert på en enkel måte.

Nytt diskusjonsforum
Nå blir det mye mer spennende å diskutere mat og drikke på Apéritif. Et helt nytt forum gjør det til en lek å diskutere eller be andre lesere om råd. Har du lyst til å være moderator og ta et ansvar for det som skjer innen for de ulike temaområdene, sender du en epost til forum@aperitif.no.

Størst
Med ca 135.000 unike brukere i måneden er aperitif.no opplagt størst av mat- og drikkestedene på nettet. Ukentlig sender aperitif.no ut 140.000 nyhetsbrev til mat- og drikkeinteresserte som har bedt om å få informasjonen som epost. Det gjør opplagt nettstedet til det største også på dette området.

Min kokebok
Flere enn 28.000 lesere har til nå laget sin egen kokebok på Apéritifs sider hvor de kan velge mellom 20.000 oppskrifter, skrive inn sine egne og ha tilgang til den både hjemme og på jobben.

Høy redaksjonell kvalitet
At aperitif.no er førstevalget for mat- og drikkeinteresserte skyldes blant annet at stoffet som presenterer for leserne er av meget høy kvalitet. - Jeg nøler ikke med å se at ingen av våre konkurrenter er i nærheten av å levere det samme. Derfor valgte også VG Nett oss som samarbeidspartner, sier han.

Det har også Gule Sider gjort både på papir og nett. Apéritif har bidratt i produktutviklingen av den nye Restaurantguiden. På nettet skal aperitif.no levere stoff til guiden som lanseres over nyttår.

iStock-622924262.jpg
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

bucollage-16x9.jpg
+
Tester
Nyheter og nye årganger i BU og TU mars 2021

Rekordmye godt: Disse 1090 produktene kan du velge mellom

Marsnyhetene byr på viner og andre godsaker fra den absolutte øverste hylle.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

iStock-1268440016.jpg
Ukens drink
Clover Club cocktail

Denne drinkklassikeren kommer du til å slå veldig godt an

Den har nok av både styrke og fruktighet til å være den forstående kvinnedagen verdig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

basismars-16x9.jpg
+
Tester
Nyheter basis mars 2021

Det er sjeldenhetene som skinner i basishylla denne gangen

Vi snakker om Colares vest for Lisboa. Vil du smake vinhistorie, får du det her, men vær rask, for det er snart ikke mer igjen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

low_calorie_mud_cake.jpg
Ukens kake
Trøffelkake lettversjonen

Selv en lettutgave kan smake godt - bare prøv denne

Med lettmargarin i stedet for smør, sparer du litt på kaloriene, men ikke på smaken.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
iStock-508947940.jpg
Dagens rett
Spansk sjømatgryte - Zarzuela

En sjømatgryte som denne topper det meste

Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

asiatisk-skrei.jpg
Dagens rett
Skrei med asiatiske smaker

Med denne kombinasjonen får du en helt ny smaksopplevelse av skrei

Her er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

php2p5lyl.jpg
Dagens rett
Hjemmelaget taglioni med kremet soppsaus

Så enkelt lager du pastaen selv

Og når du har laget den fra bunnen av, trenger du nesten ikke noe annet til. Så godt smaker det. Men litt sopp og fløte gjør underverker.

Les hele saken
iStock-1130934320.jpg
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

phpxaqhtg.jpg
Dagens rett
Aichas indiske chana masala med kveite

Denne retten kan serveres med eller uten fisk

Den er derfor et perfekt alternativ når noen rundt bordet ønsker et vegetarisk alternativ. For her kommer chana masale-en og kveiteskivene for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

phpesinuw.jpg
Dagens rett
Orientalsk rekerett

Med denne sausen kan du variere middagen i det uendelige

Om det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her