Apéritif er blitt enda bedre

Apéritif, Norges største nettsted om mat og drikke, lanserer ny og leservennlig design. Og flunkende nytt diskusjonsforum.
Redaksjonen
28 September 2006 - 08:19

Etter elleve år på nettet har aperitif.no vokst til en gigantisk samling av mat- og drikkestoff. Ikke mindre enn 5.000 artikler om henholdsvis mat og drikke er tilgjenglig for leserne til enhver tid. Og da er det lett å miste oversikten.

Unik i verdenssammenheng
- Det nye designet synliggjør for leserne våre den store nytteverdien det blant annet ligger i våre databaser som Kokebok, Polliste og Bartender. Krysskoblingen mellom eksempelvis Kokeboken og Pollisten med konkrete drikkeforslag til hver rett er unik i verdenssammenheng, sier redaktør Jan H. Amundsen i aperitif.no.

Super Kokeboken i ny form
Gå til Kokeboken og se hvor elegant rettene nå presenteres, både når du søker og hvis du klikker på en av seksjonene. Alt er tilrettelagt for at du skal finne lettere frem. Hver rett presenteres med et bilde.

Pollisten enda mer brukervennlig
Pollisten er nå suverent Norges mest brukervennlige og selvfølgelig største vindatabase. Klikk deg inn på Pollisten og se at du nå ikke bare får en vurdering, men også hva retten passer til av mat, ofte også oppskrifter eller artikler der vinen er omtalt slik at du kan lære mer. Og selvfølgelig kan du fortsatt bestille direkte hos Vinmonopolet. Alt presentert på en enkel måte.

Nytt diskusjonsforum
Nå blir det mye mer spennende å diskutere mat og drikke på Apéritif. Et helt nytt forum gjør det til en lek å diskutere eller be andre lesere om råd. Har du lyst til å være moderator og ta et ansvar for det som skjer innen for de ulike temaområdene, sender du en epost til forum@aperitif.no.

Størst
Med ca 135.000 unike brukere i måneden er aperitif.no opplagt størst av mat- og drikkestedene på nettet. Ukentlig sender aperitif.no ut 140.000 nyhetsbrev til mat- og drikkeinteresserte som har bedt om å få informasjonen som epost. Det gjør opplagt nettstedet til det største også på dette området.

Min kokebok
Flere enn 28.000 lesere har til nå laget sin egen kokebok på Apéritifs sider hvor de kan velge mellom 20.000 oppskrifter, skrive inn sine egne og ha tilgang til den både hjemme og på jobben.

Høy redaksjonell kvalitet
At aperitif.no er førstevalget for mat- og drikkeinteresserte skyldes blant annet at stoffet som presenterer for leserne er av meget høy kvalitet. - Jeg nøler ikke med å se at ingen av våre konkurrenter er i nærheten av å levere det samme. Derfor valgte også VG Nett oss som samarbeidspartner, sier han.

Det har også Gule Sider gjort både på papir og nett. Apéritif har bidratt i produktutviklingen av den nye Restaurantguiden. På nettet skal aperitif.no levere stoff til guiden som lanseres over nyttår.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her