Apéritif inviterer til Norges største vinmesse - All verdens vin

Sett av søndag 25. september. Da er det igjen duket for Norges største vinmesse i Oslo Spektrum. Her kan du smake flere tusen forskjellige viner og møte produsenter fra hele verden og se finalen i Norges beste amatørkokk.

Apéritif gjentar suksessen fra 2004. Denne dagen kan du velge og vrake blant flere tusen forskjellige produkter og smake deg frem til dine favoritter. Mange utstillere står klare til å vise deg sin portefølje og gi deg en grundig orientering hvis du ønsker det.
 
Forhåndssalget av billetter er nå avsluttet. Dersom du er interessert i rabatterte billetter, er denne nå kun tilgjengelig gjennom hotellpakkeavtalen med Rainbow Hotels. Se lenken nedenfor.

Apéritif arrangerer også en Winemakers Dinner på Restaurant Klosteret , lørdag 24. september. Les mer om dette her .
 
Ved å klikke på denne lenken får du fordelaktige priser på både adgangen til messen samt overnattingen, og vi kan også hjelpe deg med transport til og fra Oslo.

Du møter også produsenter fra hele vinverdenen, og de øser mer enn gjerne av sin lokalkunnskap. Dette er vinmessen både for den som kan en del om vin og for den som nylig har oppdaget at vin er noe langt mer enn alkohol.

Gjør det til en helgetur
Har du lyst til å gjøre helgen fullkommen, har vi gjort det lett for deg og forhandlet frem hyggelige overnattingspriser på Rainbow-hotellene. Se nedenfor. Vi arrangerer også en fantastisk femretters middag lørdag kveld på Restaurant Klosteret som du bør være med på. Flere detaljer kommer.

Messen er åpen for alle!
 
All Verdens Vin kan du:
w smake flere tusen forskjellige viner
w møte produsenter fra hele verden
w delta på gratis vinkurs
w oppleve show og andre utstilleraktiviteter
w være med på den store finalen i NM for amatørkokk

Program under vinmessen:
w Hvordan kombinere mat og vin kl. 15.00
Ole Martin Alfsen, kokk og vinkelner fra Gastronomisk Institutt, gir deg de grunnleggende prinsippene for en vellykket mat- og vinmatch.

w Kokkekamp - finalister i NM for amatørkokk kl. 17.00
Finalistene med hver sin kokk fra Gastronomisk Institutt kjemper om tittelen NM for amatørkokk. Konkurransen er et samarbeid mellom VG Nett og Apéritif. Rundt 15. august kan du lese mer om konkuransen.

w Lær å smake vin med Toralf Bølgen kl. 18.30
Toralf Bølgen er innehaver av restauranthuset Bølgen & Moi og er regnet som en av Norges ledende vineksperter og suksessforfatter av mat- og vinbøker.

Rabatt for Apéritifs lesere
Melder du deg på her og få inngangsbilletten og 10 smakebonger for bare kroner kr 120 og sparer 30 kroner.

Inngangsbilletten koster kroner 150 og inkluderer 10 smakebonger. Flere bonghefter kan kjøpes for kroner 100. Kjøp gjør du når du ankommer Oslo Spektrum.
 
Åpningstid: kl. 13.00 - 21.00
NB! Aldersgrense: 20 år.

Messen er åpen for alle.

Overnatting
I år kan vi i Apéritif, i samarbeid med Rainbow Hotels, tilby deg som bor utenfor Oslo en komplett pakke for denne helgen.
Ved å klikke på denne lenken får du fordelaktige priser på både adgangen til messen samt overnattingen, og vi kan også hjelpe deg med transport til og fra Oslo.

Kommende kurs

Til toppen