Apéritif inviterer til spennende smaking

Castello Banfi inntar hovedstaden 29. november. Du er invitert til smaking av hele 11 viner fra denne italienske topprodusenten presentert av Rodrigo Redmont og vinmakeren selv Rudi Buratti. Dette blir garantert en aften med mange spennende inntrykk. Alt
Redaksjonen
10 November 2000 - 05:29

OBS! Dette arrangementet er nå fullbooket, men du kan fortsatt registrere deg, og vi setter deg opp på venteliste. Du vil da bli kontaktet dersom du får plass.

Og vi sier det først som sist; -denne smakingen egner seg like godt for deg som vet "alt" om vin -og for deg som gjerne vil vite mer...så her er det bare å dukke opp, selv om du skulle være av den oppfatning at dine kunnskaper ikke helt strekker til. Vi er sikre på at vi alle vet mye mer etter denne kvelden.

Castello Banfi har et enestående program gående der de forsker i Sangiovesekloner for å kunne tilby best mulig vin.
Vi er meget privilegierte når vi denne kvelden får muligheten til å smake ikke mindre enn 4 forskjellige kloninger av Sangiovesedruen. Smakingen vil foregå i samarbeid med vinimportøren Engelstad AS.

I tillegg til foredragsholder Rodrigo Redmont kommer også vinemakeren Rudi Buratti.
 
Én av kveldens høydepunkter, Summus 1997 fra Castello Banfi, har nylig fått utmerkelsen 3 glass (Tre Bicchieri) i Gambero Rosso''s Vini d''Italia 2001. Dette er Italias mest anerkjente bok for vinanmeldelser. Den går også under navnet The Slow Food Wine Guide da det er the Slow Food Association som utgir denne boka. Banfi har i dag 10 produkter med Tre Bicchieri og har således et godt fotfeste i den beste kategorien. Summus er den aller første såkalte super-toscaner som er tildelt denne utmerkelsen.

Smakingen avholdes den 29. november kl. 19.30 i Store festsal, Oslo Militære Samfund, Myntgt. 3, 0151 Oslo.

Pris pr. person kr: 295,- betales inn på bankkontonr. 7023 05 45705 til Aperitif Nett AS, Furuveien 39 c, 0678 Oslo.
 
Begrenset antall plasser.

Aldersgrense 18 år.

Klikk her for påmelding.

Dato: 29. november 2000
Klokkeslett: 19:30
Sted: Oslo Militære Samfund

Totalt 11 viner skal smakes:

-Col-di-Sasso 1998
-Centine 1998
-Rosso di Montalcino 1998
-Summus 1997
-Brunello di Montalcino 1995
-Poggio all''Oro 1993
-Poggio all''Oro 1995
-4 forskjellige kloner

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det blir pizza til dessert i dag
Ukens kake
Browniepizza

Det blir pizza til dessert i dag

Denne kombinasjonen er garantert suksess.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne oppskriften får du en helt annen opplevelse av tacomiddagen
Dagens rett
Squash-tortillas med avocado- og mango-salsa

Med denne oppskriften får du en helt annen opplevelse av tacomiddagen

Hjemmelagede squash-tortillas er enkelt, utrolig godt, og vil ta hverdagsmiddagen til nye høyder.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Leker med underdog-drue og det gir veldig gode resultater
Godbiter i pollisten

Leker med underdog-drue og det gir veldig gode resultater

Pinot blanc er ikke den hotteste druen i pinot-familien, men hos Marc Kreydenweiss får den ekstra karakter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette brytebrødet er nesten et måltid i seg selv
Dagens rett
Brytebrød med feta, parmesan og soltørket tomat

Dette brytebrødet er nesten et måltid i seg selv

Du trenger bare en suppe eller salat ved siden av.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften får du en helt annen opplevelse av tacomiddagen
Dagens rett
Squash-tortillas med avocado- og mango-salsa

Med denne oppskriften får du en helt annen opplevelse av tacomiddagen

Hjemmelagede squash-tortillas er enkelt, utrolig godt, og vil ta hverdagsmiddagen til nye høyder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette brytebrødet er nesten et måltid i seg selv
Dagens rett
Brytebrød med feta, parmesan og soltørket tomat

Dette brytebrødet er nesten et måltid i seg selv

Du trenger bare en suppe eller salat ved siden av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Så råflott har du ikke servert skagenrøren før
Dagens rett
Luksuriøs skagenrøre på brioche

Så råflott har du ikke servert skagenrøren før

I denne oppskriften blir den klassiske skagenrøren tatt til nye eksklusive høyder. Inspirert av amerikanernes lobster roll, trer rekene til side til fordel for sjøkreps og hummer, og byr på en smaksopplevelse uten like.

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Klippfisk kan også grilles
Dagens rett
Grillspyd med klippfisk, reker og kamskjell

Klippfisk kan også grilles

Godt utvannet klippfisk gir grillspydene ekstra karakter. Prøv denne oppskriften neste gang du fyrer opp grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Imponer gjestene med denne vidunderlige ceviche-oppskriften
Dagens rett
Ceviche Chifero

Imponer gjestene med denne vidunderlige ceviche-oppskriften

Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sofistikert middag på under 15 minutter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her