Apéritifs Vinskole: Mat og vin i kombinasjon

Vinskolemiddag 15. oktober på Stock Spiseri & Drikkeri

(Julie H. Amundsen)

Apéritifs Vinskole: Mat og vin i kombinasjon

En vellykket kombinasjon av mat og vin tar måltidet til nye høyder. Utvid dine allerede etablerte vinkunnskaper denne kvelden, og lær å forene mat og vin i skjønn harmoni.

 Foredragsholder, Cathinca Dege

Apéritif inviterer til en meget spennende aften for alle som har deltatt på Apéritifs Vinskole. Denne kvelden vil du utvide dine vinkunnskaper ytteligere når du lærer grunnprinsippene for hvordan man får mat og vin til å harmonere. I tillegg blir det en ypperlig mulighet til å gjenforenes med dine klassekamerater over et meget trivelig og velsmakende måltid. Velkommen til en aften der læring og hygge står i fokus. 

Cathinca Dege vil denne kvelden føre dere igjennom et måltid med 5 retter og hele 9 forskjellige viner. Hun vil gå igjennom vin til skalldyr, vin til fisk, vin til kjøtt, vin til ost og vin til dessert. Du vil få førstehåndserfaring om hvordan matopplevelsen foranderer seg når forskjellige viner blir servert til samme rett. 

  Foto: Julie H. Amundsen

Kjøkkensjef Stian Gregersen på Restaurant Stock har satt sammen en svært så innbydende meny med ferske og gode råvarer. Når vi spiser oss igjennom denne deilige menyen, vil du oppdage hvordan riktig vinvalg hever smaken i både maten og vinen. Hvorfor den perfekte kombinasjonen blir en opplevelse helt utenom det vanlige, får du også oppleve. 

Begrenset antall plasser
Apéritif Vinskole: Mat og vin i kombinasjon har et begrenset antall billetter, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Det er lov å melde på en bordkavaler som tidligere ikke har deltatt på vinskolen om man ønsker det, men arrangementet er i all hovedsak forbeholdt tidligere deltakere av vinskolen.  

  Foto: Trygve Indrelid
Kveldens meny

Kommende kurs

Til toppen