Vinskolemiddag 15. oktober på Stock Spiseri & Drikkeri

Apéritifs Vinskole: Mat og vin i kombinasjon
Foto: (Julie H. Amundsen)

Apéritifs Vinskole: Mat og vin i kombinasjon

En vellykket kombinasjon av mat og vin tar måltidet til nye høyder. Utvid dine allerede etablerte vinkunnskaper denne kvelden, og lær å forene mat og vin i skjønn harmoni.
09 Oktober 2019 - 08:38
 Foredragsholder, Cathinca Dege

Apéritif inviterer til en meget spennende aften for alle som har deltatt på Apéritifs Vinskole. Denne kvelden vil du utvide dine vinkunnskaper ytteligere når du lærer grunnprinsippene for hvordan man får mat og vin til å harmonere. I tillegg blir det en ypperlig mulighet til å gjenforenes med dine klassekamerater over et meget trivelig og velsmakende måltid. Velkommen til en aften der læring og hygge står i fokus. 

Cathinca Dege vil denne kvelden føre dere igjennom et måltid med 5 retter og hele 9 forskjellige viner. Hun vil gå igjennom vin til skalldyr, vin til fisk, vin til kjøtt, vin til ost og vin til dessert. Du vil få førstehåndserfaring om hvordan matopplevelsen foranderer seg når forskjellige viner blir servert til samme rett. 

  Foto: Julie H. Amundsen

Kjøkkensjef Stian Gregersen på Restaurant Stock har satt sammen en svært så innbydende meny med ferske og gode råvarer. Når vi spiser oss igjennom denne deilige menyen, vil du oppdage hvordan riktig vinvalg hever smaken i både maten og vinen. Hvorfor den perfekte kombinasjonen blir en opplevelse helt utenom det vanlige, får du også oppleve. 

Begrenset antall plasser
Apéritif Vinskole: Mat og vin i kombinasjon har et begrenset antall billetter, så her er det viktig at du er rask med påmeldingen. Det er lov å melde på en bordkavaler som tidligere ikke har deltatt på vinskolen om man ønsker det, men arrangementet er i all hovedsak forbeholdt tidligere deltakere av vinskolen.  

  Foto: Trygve Indrelid
Kveldens meny
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her