Åpner blå bar på brygga

Ny bar på Sortland vil være koselig og jovial - og fotballfri.

- Dette blir ikke noe diskotek, det blir en koselig og jovial bar for Sortlands befolkning. Vi kjører blåbytema og vil prøve å få fram Sortlands identitet i baren. Lokalene har tidligere vært et gammelt mellager, og vi vil vise frem noe av historien både til bygget og byen generelt i lokalene, forteller Bjørn Riber til Vesterålen Online.

Han har drevet Havnehuset på Dverberg siden 1999, og sammen med John Håkon Pettersen står han nå bak Blå bar på Sortland. Med Renate Hansen som daglig leder satser parhestene på at det er liv laga for et nytt utested i byen. Stikkordet er samarbeid.

- Folk har fått det for fint hjemme og går mindre ut, og de går sent ut. Hvis alle utestedene på Sortland samarbeider og drar i samme retning, blir tilbudet bedre og flere folk kommer til byen for å gå ut, tror Riber.

Blå bar åpnet torsdag, og frister med hyggelig og serviceinnstilt betjening, ikke for høy musikk og fantastisk utsikt over Sortlandssundet.

- Også blir det fotballfri sone, slår Riber fast.

Forsiden akkurat nå

Test Magnumflasker med rødvin eller hvitvin

Den som får denne magnumflasken under juletreet blir ekstra fornøyd

I motsetning til mye annet som pakkes inn i disse dager, er god vin en velkommen gave. Også her gjelder det at jo større pakken er, jo bedre. Her er 146 å velge mellom. Les hele saken

Til toppen