Åpner helt ny restaurant

Hareid hotell åpner en helt ny restaurant 1. september. Nå skal gjestene komme for å spise.
Redaksjonen
17 August 2007 - 16:00

Kvasitiden med både diskotek og restaurant er over. Nå er det mat for alle pengene.
 
- Tiden for diskotek er definitivt over. Vi vil tilbake til den perioden da folk kom til Hareid hotell for å spise, sier hotellsjef Tore Skodjevåg til Vikebladet.
 
Solvang på laget
Hotellet ligger rett utenfor Ålesund og har fått med seg Willy Solvang som kjøkkensjef. Da er det duket for kvalitetsmat.
 
Solvang har vært ansatt ved flere restauranter i Oslo, og med ham til rors er det klart for lavastekte biffer med peppersaus, lokale retter og signaturretter som folk skal huske og lengte etter på nytt.
 
For eksempel blåskjell og vaniljesuppe med timianbrød eller hvit bacalao.
 
Lobbybar
Restauranten skal holde åpent fra onsdag til lørdag. Dessuten blir det buffet på søndager. Dersom bedrifter eller privatpersoner vil ha mat til grupper utenom dette, order det seg også.
 
I tilknytning til restauranten blir det en lobbybar som skal holde oppe fredag og lørdag kveld. I baren blir det servering av enkle småretter.
 
Ny konferanseavdeling
Men det er ikke bare restauranten som rustes opp. Det blir også bygget to konferanserom med moderne teknisk utstyr og to nye grupperom ved hotellet
 
Ombyggingen gjør at Hareid hotell kan servere opptil 150 personer eller fire grupper på 50 samtidig.
 
Når ombyggingsarbeidet i restauranten og konferanseavdelingen er ferdig, begynner jobben med å renovere de 30 gjesterommene ved hotellet.
 
Hittil i år har belegget ved hotellet vært på på 64 prosent, noe som blir regnet som svært bra. Til sammenlikning er belegget ved hotellene i Ålesund på 61,6 prosent.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fastfood som tenkes kan
Dagens rett

Den beste fastfood som tenkes kan

Blåskjell er hverdagsluksus og hurtigmat i et og samme nett. Prøv denne velsmakende oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her