Åpner helt ny restaurant

Hareid hotell åpner en helt ny restaurant 1. september. Nå skal gjestene komme for å spise.
Redaksjonen
17 August 2007 - 15:00

Kvasitiden med både diskotek og restaurant er over. Nå er det mat for alle pengene.
 
- Tiden for diskotek er definitivt over. Vi vil tilbake til den perioden da folk kom til Hareid hotell for å spise, sier hotellsjef Tore Skodjevåg til Vikebladet.
 
Solvang på laget
Hotellet ligger rett utenfor Ålesund og har fått med seg Willy Solvang som kjøkkensjef. Da er det duket for kvalitetsmat.
 
Solvang har vært ansatt ved flere restauranter i Oslo, og med ham til rors er det klart for lavastekte biffer med peppersaus, lokale retter og signaturretter som folk skal huske og lengte etter på nytt.
 
For eksempel blåskjell og vaniljesuppe med timianbrød eller hvit bacalao.
 
Lobbybar
Restauranten skal holde åpent fra onsdag til lørdag. Dessuten blir det buffet på søndager. Dersom bedrifter eller privatpersoner vil ha mat til grupper utenom dette, order det seg også.
 
I tilknytning til restauranten blir det en lobbybar som skal holde oppe fredag og lørdag kveld. I baren blir det servering av enkle småretter.
 
Ny konferanseavdeling
Men det er ikke bare restauranten som rustes opp. Det blir også bygget to konferanserom med moderne teknisk utstyr og to nye grupperom ved hotellet
 
Ombyggingen gjør at Hareid hotell kan servere opptil 150 personer eller fire grupper på 50 samtidig.
 
Når ombyggingsarbeidet i restauranten og konferanseavdelingen er ferdig, begynner jobben med å renovere de 30 gjesterommene ved hotellet.
 
Hittil i år har belegget ved hotellet vært på på 64 prosent, noe som blir regnet som svært bra. Til sammenlikning er belegget ved hotellene i Ålesund på 61,6 prosent.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene
Dagens rett
Oppskrift på ribbe og pinnekjøtt

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her