Åpner helt ny restaurant

Hareid hotell åpner en helt ny restaurant 1. september. Nå skal gjestene komme for å spise.
Redaksjonen
17 August 2007 - 16:00

Kvasitiden med både diskotek og restaurant er over. Nå er det mat for alle pengene.
 
- Tiden for diskotek er definitivt over. Vi vil tilbake til den perioden da folk kom til Hareid hotell for å spise, sier hotellsjef Tore Skodjevåg til Vikebladet.
 
Solvang på laget
Hotellet ligger rett utenfor Ålesund og har fått med seg Willy Solvang som kjøkkensjef. Da er det duket for kvalitetsmat.
 
Solvang har vært ansatt ved flere restauranter i Oslo, og med ham til rors er det klart for lavastekte biffer med peppersaus, lokale retter og signaturretter som folk skal huske og lengte etter på nytt.
 
For eksempel blåskjell og vaniljesuppe med timianbrød eller hvit bacalao.
 
Lobbybar
Restauranten skal holde åpent fra onsdag til lørdag. Dessuten blir det buffet på søndager. Dersom bedrifter eller privatpersoner vil ha mat til grupper utenom dette, order det seg også.
 
I tilknytning til restauranten blir det en lobbybar som skal holde oppe fredag og lørdag kveld. I baren blir det servering av enkle småretter.
 
Ny konferanseavdeling
Men det er ikke bare restauranten som rustes opp. Det blir også bygget to konferanserom med moderne teknisk utstyr og to nye grupperom ved hotellet
 
Ombyggingen gjør at Hareid hotell kan servere opptil 150 personer eller fire grupper på 50 samtidig.
 
Når ombyggingsarbeidet i restauranten og konferanseavdelingen er ferdig, begynner jobben med å renovere de 30 gjesterommene ved hotellet.
 
Hittil i år har belegget ved hotellet vært på på 64 prosent, noe som blir regnet som svært bra. Til sammenlikning er belegget ved hotellene i Ålesund på 61,6 prosent.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her