Åpner helt ny restaurant

Hareid hotell åpner en helt ny restaurant 1. september. Nå skal gjestene komme for å spise.

Kvasitiden med både diskotek og restaurant er over. Nå er det mat for alle pengene.
 
- Tiden for diskotek er definitivt over. Vi vil tilbake til den perioden da folk kom til Hareid hotell for å spise, sier hotellsjef Tore Skodjevåg til Vikebladet.
 
Solvang på laget
Hotellet ligger rett utenfor Ålesund og har fått med seg Willy Solvang som kjøkkensjef. Da er det duket for kvalitetsmat.
 
Solvang har vært ansatt ved flere restauranter i Oslo, og med ham til rors er det klart for lavastekte biffer med peppersaus, lokale retter og signaturretter som folk skal huske og lengte etter på nytt.
 
For eksempel blåskjell og vaniljesuppe med timianbrød eller hvit bacalao.
 
Lobbybar
Restauranten skal holde åpent fra onsdag til lørdag. Dessuten blir det buffet på søndager. Dersom bedrifter eller privatpersoner vil ha mat til grupper utenom dette, order det seg også.
 
I tilknytning til restauranten blir det en lobbybar som skal holde oppe fredag og lørdag kveld. I baren blir det servering av enkle småretter.
 
Ny konferanseavdeling
Men det er ikke bare restauranten som rustes opp. Det blir også bygget to konferanserom med moderne teknisk utstyr og to nye grupperom ved hotellet
 
Ombyggingen gjør at Hareid hotell kan servere opptil 150 personer eller fire grupper på 50 samtidig.
 
Når ombyggingsarbeidet i restauranten og konferanseavdelingen er ferdig, begynner jobben med å renovere de 30 gjesterommene ved hotellet.
 
Hittil i år har belegget ved hotellet vært på på 64 prosent, noe som blir regnet som svært bra. Til sammenlikning er belegget ved hotellene i Ålesund på 61,6 prosent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen