Åpner i april

Rica stengte driften på Klubben Hotell i Tønsberg før jul. Hotellet åpner igjen i april.
Redaksjonen
31 Desember 2008 - 09:00

Nå skal hotellet oppgraderes innvendig før dørene åpner om tre måneder.
 
Hotellet eies av AC NOR Gruppen og skal fremstå som et Choice-hotell for Haut Nordic som skal drive hotellet.
 
Bygger ut
- Blant de arbeidene som nå er igangsatt er riving og utbygging av nåværende restaurant. Vi vil at det skal bli en restaurant for hele byen, ikke en vanlig hotellrestaurant, sier Asbjørn Abrahamsen i AC Nor Gruppen.
 
Han er fornøyd med leieavtalen de har inngått etter at Rica valgte å gå ut da deres 10-årsavtale utløp.
 
Frem i tid
Abrahamsen sier at leieforholdet starter 1. januar, men at åpningen først finner sted i april.
 
Det har vært planer om å bygge på to etasjer. Dette skjer imidlertid ikke umiddelbart.
 
- Planene gjelder fortsatt, men påbygging av to etasjer blir noe fram i tid. Det er flere ting vi må gjøre for å gjøre hotellet mer attraktivt, og jeg tenker da spesielt innvendig, sier Abrahamsen til Tønsbergs Blad.
 
De fremtidige planene er kalkulert til 63 millioner. Da inngår blant annet en ny skybar på toppen av de to etasjer som planlegges påbygd, en helt ny fasade mot sjøen, utbedring og utvidelse av Pascal og en rekke andre innvendige forbedringer.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fredagsbiffen lages av elg
Dagens rett
Elgbiff med bacon og appelsinsaus

Den beste fredagsbiffen lages av elg

Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her