Åpner i dag

Estatia Resort Norefjell åpner i dag.
Redaksjonen
11 Mars 2009 - 13:00

- Vi blir 95 prosent ferdige, sier resortdirektør Tom Myrseth. Han har tatt kommandoen over det enorme hotellet som har kostet nær en milliard kroner.
 
Det blir Norges største med 1 900 senger. Han er sikker på at dette blir så spesielt at folk vil komme, finanskrise til tross.
 
I dag kommer de første hundre gjestene.
 
Leiligheter
Hotellet i Bøseter er bygget i en blanding av betong, tre og stein.
 
Det består av både leiligheter og rom. 218 leiligheter er solgt og rundt 60 er fortsatt for salg. Hver av disse leilighetene kan deles i to dobbeltrom, og når eieren ikke bruker dem selv så skal de leies ut.
 
Populært
- Vi vet at spa er veldig populært spesielt i helgene. Vi lager litt forskjellige pakker. Det kan være en «mor-datter-pakke», et eget opplegg for kjærestepar eller for venninne- eller kameratgjengen, sier Camilla Sirnes Åshammer. Hun er driftssjef for spa i Estatia-kjeden.

Stort bygg
Hotellet består av flere store bygningskropper. Tunet foran det enorme hotellet er stort. Der skal det blant annet anlegges en 700 kvadratmeter stor helårs skøytebane.
 
Der blir det afterski, utepeis og servering av både mat og drikke, skriver dt.no.
100 ansatte
-Vi er nå 100 ansatte og de har nå vært gjennom vår egen resortskole. Der har vi bygget laget, og laget ett felles sett med regler vi skal følge. Jeg føler vi er godt rustet nå og vi gleder oss. Det er nå det begynner og vi gleder oss, sier Myrseth.
 
Nå er det bare å finne gjester til alle de 1900 sengene.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne
+
Tester

550 rødviner testet: Det er vanskelig å konkurrere i oppmerksomhet med disse burgunderne

For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her