Åpner i Trysil

Radisson SAS Resort Trysil åpner i dag.
Redaksjonen
15 Desember 2008 - 13:00

Mange mener at prosjektet hadde vært umulig å gjennomføre uten Knut Kvilekvals pågangsmot.
 
- Jeg tror kanskje at mange hadde gitt opp for lenge siden. Det har vært tøff jobbing og mange omkamper, men i dag tenker vi ikke på det. Vi har lykkes med å bygge et kjempehotell, og er strålende fornøyd, sier Kvilekval.
 
Han har jobbet med prosjektet i sju år.
 
Høy standard
Fortsatt gjenstår finishen, men fra romjulen av blir det full fart på hotellet, som får en Dom Perignon champagnebar som kronen på verket. Baren ligger på toppen av hotellet, 18,5 meter over bakken med 360 graders panoramautsikt.
 
Kvilekval har imidlertid gjort mye for å sette sitt eget preg på hotellet. Midt i hotellet kommer en italienske piazza med takhøyde på over 13 meter. Med sin forkjærlighet for Italia og Venezia var dette noe Kvilekval tidlig bestemte seg for at han skulle ha.
 
42 leiligheter
- Målet er at vi skal klare å gjenskape noe av den atmosfæren som er på slike plasser, sier Kvilekval.
 
I tillegg til hotellet med 210 rom, er det i toppen av hotellet 42 selveier-leiligheter. Leilighetene ligger i prisklassen fra 4,5 millioner til 9 millioner kroner, og 38 er allerede solgt. Mest eksklusiv er kongesuiten på 165 kvadratmeter over to etasjer.
 
- Når stedet ligger langt fra de store befolkningsgruppene er det tre suksessfaktorer som er avgjørende. Det må være gode konferansemuligheter, det må være basseng, og et utvalg av aktiviteter. Spesielt kurs- og konferanse er den eneste muligheten til å overleve som helårshotell. Vi så muligheten i at Trysil manglet dette, sier Kvilekval.
 
God timing
- Vi har møtt på mange utfordringer underveis, men det er ingen tvil om at det er finansieringsbiten som har vært mest kritisk. Det sier seg selv når det er et hotell til mer enn 500 millioner. Men timingen har vært optimal. Dette hadde vært helt umulig å få til i dagens finansielle situasjon, sier Kvilekval.
 
- Ambisjonene er store, og målet er at 50 prosent av kundene skal besøke Trysil for første gang. Vi ser på England, Irland og Tyskland som spennende markeder, og håper å dra god nytte av Radisson SAS' sterke posisjon, sier Kvilekval til Østlendingen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen
+
Tester

Nyheter taxfree: De flytende julegavene kan fint kjøpes på flyplassen

Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Med disse er du i akevitthimmelen - men det er 227 andre å velge blant

Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng
Dagens rett
Fiskegrateng

Ingenting er som hjemmelaget fiskegrateng

Det er ingen grunn til å overlate til andre å lage fiskegratengen. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin
+

Her finner du november-utgaven 2025 av Apéritif magasin

Opplev storsatsingen på Nasjonalbiblioteket med Credo og Heidi Bjerkan, møt verdens mest toneangivende kokk gjennom de siste tiårene, Ferran Adria og verdens mest bærekraftige restaurant Aponiente, blant annet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her