Åpner ny bar

Fredag 24. april åpner Pingvinen bar dørene i nattklubben Chilis gamle lokaler på Quality Hotel Residence i Sandnes.
Redaksjonen
31 Mars 2009 - 11:00

Med 23 års aldersgrense vil hotelldirektør Ivan Vågstøl lokke til seg et litt voksent klientell.
 
- Pingvinen blir en trendy loungebar som ikke skal overfylles eller hvor musikken overgår de gode samtalene. Det skal være romslig og et sted folk trives med noe godt i glasset, sier Vågstøl til Sandnesposten.
 
- Folk har etterlyst noe nytt i Chilis gamle lokaler. Pingvinen blir et helt nytt konsept i Sandnes, sier Vågstøl.
 
Pingvinfarger
Lokalet males i pingvinfargene svart, hvit og oransje. Baren skal også ha forskjellige lys - også blått for å få fram den arktiske følelsen. Det er plass til 200 personer og 130 sitteplasser.
 
Vågstøl ser for seg en maksgrense på 130 til 170 mennesker.
 
Litt klasse
Selv om man ikke må være kledd i smoking for å komme inn, er det godt mulig bartenderen mikser drinkene i finstasen.
 
- Det skal være litt klasse over konseptet. Men det skal ikke være noen spesiell dresskode. Jeg ser for meg at klientellet er folk som har vært i kulturhuset eller på en god restaurant. De ønsker ikke å gå hjem fra byen, men ønsker et alternativ til de andre utestedene, sier Vågstøl.
 
Nå er han på jakt etter dyktige bartendere.
 
Forskjellige konsepter
Vågstøl understreker at Pingvinen ikke skal ta over kundegruppen fra Spinneriet som også tilhører hotellet.
 
- Det blir to forskjellige konsepter. Spinneriet er en etablert pianobar som vil tiltrekke sine kunder. Pingvinen vil tiltrekke seg en annen kundegruppe, sier Vågstøl.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge
+
Ukens vin

Sørfransk vinkos for hjemmepåsken til en liten penge

Denne økologiske rødvinen finnes dessuten i så å si alle polutsalg – og det til en veldig gunstig pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag påskens mest populære kake på grillen
Ukens kake

Lag påskens mest populære kake på grillen

Denne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten
Dagens rett

Denne tyrkiske eggeretten må du bare prøve til påskefrokosten

Kombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen
Dagens rett
Langtidsgrillet lammebog til påske

Påskens lammestek lager du enkelt på grillen

Du starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Lag en spennende rett med lam
Guide
Krydrede oppskrifter med lam

Lag en spennende rett med lam

Det velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet
Dagens rett

Det er ingen tvil om at det er påske med denne suppen på bordet

Du skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før
+
Godbiter i pollisten

Påskefavoritten er i bedre form enn noen gang før

Det er takket være den fantastiske 2019-årgangen som har gitt en vin som vil utvikle seg videre i minst 10-12 år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her