Åpner nytt i Molde

Hotell Molde åpner snart Restaurant Gørvell.
Redaksjonen
09 Februar 2009 - 11:00

Restauranten åpner fredag denne uken.
 
Hotelldirektør Terje Hatlen Stokke mener restauranten får et historisk sus over seg.
 
- Det har vært serveringssteder her siden 1908, og i den nye restauranten vil vi både dra linjer bakover og gi byen noe nytt. Molde har i det siste sakket akterut når det gjelder tilbud om spisesteder og det vil vi gjøre noe med, sier Hatlen Stokke til rbnett.no.
 
Rolig atmosfære
Den nye restauranten får plass til rundt 35 personer.
 
- Det blir rolig og god atmosfære, og god mat og drikke i et prismessig mellomsjikt. Forretter til vel 100 kroner, og hovedretter til rundt 300 kroner. Vi skal ha en allsidig meny med tre-fire varianter av kjøtt, fisk og dessert, sier Hatlen Stokke.
 
På sikt kommer det også en sushimeny.
 
Tror på konseptet
- Vi tar det rolig og lar ting gå seg til uten hard markedsføring. Vi er også innstilt på å være tålmodige, og holde oss til konseptet selv om det tar litt tid før ting blir kjent og innarbeidet, sier hotelldirektøren.
 
- Vi har folk som brenner for faget, og for å skape gode tilbud. Om vi tilbyr gode alternativer, så tror jeg folk også i Molde vil gå ut. Byen har jo rykte på seg for å være en "død by", men jeg tror ikke folk i Molde er tregere enn folk andre steder. Nå tar vi ansvar, og utvikler nye tilbud, sier Hatlen Stokke.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl
Dagens rett

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl

Glem hvitvin til blåskjellene. Denne oppskriften har mørkt øl i både gryte og glass. Kanskje har du allerede testet juleølet, og har noen skvetter, ja, da får du brukt dem her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her