Åpner nytt i Molde

Hotell Molde åpner snart Restaurant Gørvell.

Restauranten åpner fredag denne uken.
 
Hotelldirektør Terje Hatlen Stokke mener restauranten får et historisk sus over seg.
 
- Det har vært serveringssteder her siden 1908, og i den nye restauranten vil vi både dra linjer bakover og gi byen noe nytt. Molde har i det siste sakket akterut når det gjelder tilbud om spisesteder og det vil vi gjøre noe med, sier Hatlen Stokke til rbnett.no.
 
Rolig atmosfære
Den nye restauranten får plass til rundt 35 personer.
 
- Det blir rolig og god atmosfære, og god mat og drikke i et prismessig mellomsjikt. Forretter til vel 100 kroner, og hovedretter til rundt 300 kroner. Vi skal ha en allsidig meny med tre-fire varianter av kjøtt, fisk og dessert, sier Hatlen Stokke.
 
På sikt kommer det også en sushimeny.
 
Tror på konseptet
- Vi tar det rolig og lar ting gå seg til uten hard markedsføring. Vi er også innstilt på å være tålmodige, og holde oss til konseptet selv om det tar litt tid før ting blir kjent og innarbeidet, sier hotelldirektøren.
 
- Vi har folk som brenner for faget, og for å skape gode tilbud. Om vi tilbyr gode alternativer, så tror jeg folk også i Molde vil gå ut. Byen har jo rykte på seg for å være en "død by", men jeg tror ikke folk i Molde er tregere enn folk andre steder. Nå tar vi ansvar, og utvikler nye tilbud, sier Hatlen Stokke.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen