Åpner nytt utested i Steinkjer

Snart åpner utestedet Znaxx i Steinkjer i lokalene til det som tidligere var KG33.
Redaksjonen
24 April 2008 - 17:00

Det er 40 år gamle Frank Robert Heggli fra Steinkjer som har vendt hjem for å lede driften.
 
Han kommer fra jobb som kjøkkensjef på Sanderstølen Høyfjellshotell, og blir nå daglig leder for Znaxx.
 
Med seg i det nystartede selskapet ZZ AS har han hotellsjef på Tingvold Park Hotell, Frode Zachariassen. I tillegg har de med seg Erik Sakshaug og Gunnar Lyng på eiersiden, gjennom Zara Eiendom AS og Tingvold Park Hotell.
 
Dårlig tilbud
Men de har en utfordring. Mange som driver utesteder i Steinkjer har sett med fortvilelse på at folk sitter hjemme i helgene.
 
Likevel mener Heggli at det er godt grunnlag for drift.
 
- Ja, det mener jeg. Jeg har stor tro på at behovet er der. Tilbakemeldingen til meg har vært at folk ikke orker å gå ut med det tilbudet som finnes i dag, sier Heggli til Trønder-Avisa.
 
Han håper at dørene kan åpnes før 17. mai.
 
Varierer målgruppene
Znaxx vil satse på lunsjgjester på dagtid, men noe mer publignende på kveldstid. På sikt vil kjelleren bli pusset opp med tanke på konserter under navnet Ztyxx.
 
- Vi kommer til å rette tilbudet mot forskjellige målgrupper fra helg til helg, kanskje med blues den ene helgen og rap den neste. Men selv om tilbudene kanskje vil rette seg mot forskjellige aldersgrupper fra helg til helg, har jeg tro på en god miks likevel, sier Heggli.
 
Innbydende lokaler
En av gårdeierne, og også medeier i selskapet, Erik Sakshaug, har også stor tro på at behovet for et nytt ute/spisested er til stede.
 
- Når de nye driverne får med seg en så god støttespiller på mat som Tingvold Park Hotell, burde dette friste flere enn meg, sier Erik Sakshaug.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her