Åpner nytt utested i Steinkjer

Snart åpner utestedet Znaxx i Steinkjer i lokalene til det som tidligere var KG33.

Det er 40 år gamle Frank Robert Heggli fra Steinkjer som har vendt hjem for å lede driften.
 
Han kommer fra jobb som kjøkkensjef på Sanderstølen Høyfjellshotell, og blir nå daglig leder for Znaxx.
 
Med seg i det nystartede selskapet ZZ AS har han hotellsjef på Tingvold Park Hotell, Frode Zachariassen. I tillegg har de med seg Erik Sakshaug og Gunnar Lyng på eiersiden, gjennom Zara Eiendom AS og Tingvold Park Hotell.
 
Dårlig tilbud
Men de har en utfordring. Mange som driver utesteder i Steinkjer har sett med fortvilelse på at folk sitter hjemme i helgene.
 
Likevel mener Heggli at det er godt grunnlag for drift.
 
- Ja, det mener jeg. Jeg har stor tro på at behovet er der. Tilbakemeldingen til meg har vært at folk ikke orker å gå ut med det tilbudet som finnes i dag, sier Heggli til Trønder-Avisa.
 
Han håper at dørene kan åpnes før 17. mai.
 
Varierer målgruppene
Znaxx vil satse på lunsjgjester på dagtid, men noe mer publignende på kveldstid. På sikt vil kjelleren bli pusset opp med tanke på konserter under navnet Ztyxx.
 
- Vi kommer til å rette tilbudet mot forskjellige målgrupper fra helg til helg, kanskje med blues den ene helgen og rap den neste. Men selv om tilbudene kanskje vil rette seg mot forskjellige aldersgrupper fra helg til helg, har jeg tro på en god miks likevel, sier Heggli.
 
Innbydende lokaler
En av gårdeierne, og også medeier i selskapet, Erik Sakshaug, har også stor tro på at behovet for et nytt ute/spisested er til stede.
 
- Når de nye driverne får med seg en så god støttespiller på mat som Tingvold Park Hotell, burde dette friste flere enn meg, sier Erik Sakshaug.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen