Åpner servering på Sukkerbiten

Åpner servering på Sukkerbiten

Kjente utelivsaktører får ansvar for den gode sommerfølelsen på den lille «øya» utenfor Operaen i Oslo.

Fra 1. mai blir det uteservering på Sukkerbiten i det innerste av Oslofjorden. Da kan Oslos befolkning spise siciliansk «Oslofjord-pizza», kjøpe take away – eller pølse og is.

– Vi er veldig opptatt av kvaliteten på maten, sier Arnt O. Andersen i Trøbbelskyter, som står for programmet på Sukkerbiten, til osloby.no. Han opplyser at kjøkkenet skal ha en økologisk og lokal profil på kjøkkenet som skal drives av Café Mono.

– Sukkerbiten skal ikke konkurrere med andre restauranter i bydelen, men supplere tilbudet, fremhever Sonja Sveum Toen i HAV Eiendom, som eier området.

Ved siden av Café Mono skal blant andre Bonanza, Revolver og Blå stå for de andre arrangementene ute på den lille «øya» utenfor Operaen. Tre uker hver, helt frem til begynnelsen av september.

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen