Åpnet torsdag – gikk konkurs mandag

Åpnet torsdag – gikk konkurs mandag

– Det er vel dette som kalles fastfood.

I fire dager hadde Fem Sol Kinarestaurant AS i Bodø kinamat på menyen. Så meldte restauranten oppbud og ble tatt inn under konkursbehandling.

– Det er vel det som må kunne kalles fastfood, sier bostyrer advokat Thomas Benson til an.no.

Selskapet ble stiftet 19. mai i år, men Fem Sol Kinarestaurant startet serveringen i City Hotel 9. august. 13. august ble dørene stengt for godt, og 26. september meldte selskapet oppbud.

I løpet av de fire dagene den var åpen, pådro restauranten seg en gjeld på 286.498 kroner, alt som uprioriterte krav. Bostyrer Benson har funnet verdier for 9.000 kroner i salg av driftstilbehør. Det er ikke konstatert straffbare forhold i selskapet, skriver avisa.

LES OGSÅ: Mot slutten for restaurant Oscarsgate

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen