Arcus AS

Redaksjonen
13 Mars 2003 - 13:21

Navn: Arcus AS
Besøksadresse: Haslevangen 16, 0579 Oslo
Postadresse: Postboks 6764 Rodeløkka, 0503 Oslo
Telefon / faks: 22975555 / 22643915
Web-adresse: www.arcus.no
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Arcus AS er Norges største leverandør av vin og brennevin.
Selskapet står bak internasjonale merkevarer som Linie og Vikingfjord, og kjente norske merker som Braastad, Upper Ten, Capella og La Vida.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Best blant bestillingsnyhetene i mai: Det skal godt gjøres å overgå chablis på dette nivået
+
Tester

Best blant bestillingsnyhetene i mai: Det skal godt gjøres å overgå chablis på dette nivået

Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyhetene i basisutvalget: Nå kan du legge en ny favoritt til listen av rødviner - og denne er aller kulest
+
Tester

Nyhetene i basisutvalget: Nå kan du legge en ny favoritt til listen av rødviner - og denne er aller kulest

For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste
Dagens rett
Grillet makrell med sitroncouscous, grillet paprika og squash

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste

Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Kyllinglårene er det beste på kyllingen - når de får litt drahjelp som her
Dagens rett

Kyllinglårene er det beste på kyllingen - når de får litt drahjelp som her

Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Best blant bestillingsnyhetene i mai: Det skal godt gjøres å overgå chablis på dette nivået
+
Tester

Best blant bestillingsnyhetene i mai: Det skal godt gjøres å overgå chablis på dette nivået

Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyhetene i basisutvalget: Nå kan du legge en ny favoritt til listen av rødviner - og denne er aller kulest
+
Tester

Nyhetene i basisutvalget: Nå kan du legge en ny favoritt til listen av rødviner - og denne er aller kulest

For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå er det dokumentert: Norge har noen av de rimeligste luksusmenyene

Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten
Dagens rett

Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten

Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste
Dagens rett
Grillet makrell med sitroncouscous, grillet paprika og squash

Akkurat nå er makrellen på sitt aller beste

Vi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her