Årets Kokk 2002

Når seks av landets dyktigste kokker møtes i Stavanger 18. januar for å kappes om tittelen Årets Kokk 2002, blir det bokstavelig talt knivskarp konkurranse.

Tittelen Årets Kokk 2002 henger ekstra høyt for den ekstra belønningen som følger med utnevnelsen er å representere Norge i selveste kokke-OL, nemlig Bocuse d'Or.
 
Dette toårlige arrangementet går neste gang i januar 2003 i Frankrikes gastronomisk hovedstad Lyon. Og den som seirer i Stavanger får litt å forsvare, for som kjent vant Terje Ness gull i Bocuse d'Or 1999. Vinnernasjonen deltar ikke i den påfølgende konkurransen, derfor har vi ingen norske resultater å vise til i 2001. Men at det blir tøft er det ingen tvil om.
 
Siste gang Årets Kokk ble kåret var i 2000 og vinner var da Svein Erik Renaa som er en av de seks kandidatene. De øvrige er hans kollega fra Gastronomisk Institutt, Charles Tjessem, Lise Finckenhagen, Bagatelle, Tom Victor Gausdal, Palace Grill, Erling Sundal, frilanser og Ole Erik Løkken, Puro. Avgjørelsen tas av en nådeløs jury under fagmessen Buffet 2002 i Stavanger Forum 18. januar.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen