Vinkurs i Oslo 11. februar

 

Årets morsomste vinsmaking: Møt to italienske stjerneprodusenter og smak deres spennende viner

Denne kvelden får vi besøk av to unge vinmakere fra Friuli og Piemonte som gjennom sin kjærlighet for naturlig produksjon skaper svært spennende og til dels unike viner. Du får smake 11 av dem.

To meget interessante produsenter kommer til Oslo den 11. februar. Begge to dyrker vinene sine med en forkjærlighet for det naturlige og ekte. Du får smake tilsammen 11 viner fra produsentene som holder til i to forskjellige områder.

 

Segni di Langa holder til i Langhe i Piemonte, og vinmaker Gian Luca Colombo starter helt fra scratch i 2011 med en test batch på 1200 flasker. i 2012 fant han en meget gammel, men spennende vinåker med barbera i Magliano Alfiere og herfra startet eventyret. i 2014 fikk han sitt eget produksjonslokale. Nå produserer han meget lekre viner på pinot noir, barbera og nebbiolo. I likets med Villa Job er det her stort fokus på det naturlige og Gians viner er økologiske og spontangjæret. 

Her kan du lese mer om Segni di Langa 

 

Villa Job er drevet av Alessandro og Lavinia Job, og holder til i Pozzuolo del Friuli rett utenfor Udine, i den østlige delen av Friuli Grave. Alessandro jobbet tidligere inne business management, men snudde totalt når han fikk mulighet til å drive familiegården i 2015. All produksjon er økologisk sertifisert og etter biodynamiske prinsipper og vinene er ufiltrerte og spontangjæret, men andre ord naturlige viner - men ikke naturviner. 

Her kan du lese mer om Villa Job

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Bla ned for å se kveldens viner

  Photographer: Giorgio Sandrone
 

Kommende kurs

Til toppen