Årets nye vinkelnere

30 vinkelnere kan vi gratulere med bestått eksamen fra Gastronomisk Institutts halvårige intensive vinkelnerkurs. Beste elev totalt sett ble Robert Lie fra Statholdergården, Oslo som kan glede seg over en tur til Italia (Piemonte og Toscana) med Best Buys
Aase E. Jacobsen
08 August 2002 - 18:19

Frank Røstgård, Einar Engelstad, Oslo       
Stig Neverdal, Aker Restauranter, Oslo
Marika Salomaki, Aker Restauranter, Oslo
Anne Eliasson, Brand Partners, Oslo       
Werner Nymo, ORO, Oslo 
Bendik Kristiansen, ORO, Oslo  
Anita Hem, Baltazar, Oslo  
Olina Oladottur, Baltazar, Oslo
Thomas Skårvik, Stavanger        
Tone Treffen, Oslo  
Einar S. Gurholt Pedersen, Tuddal Høyfjellshotell, Tuddal 
Svein Lindin, Ekjord, Oslo 
Trond Klette, Cartellet, Oslo 
Morten Wolland,  SAS, Oslo 
Camilla Inni Holm Wembstad  
Carola Ivarsson, Chr. IV, Oslo  
Lena Meling, Madserud, Oslo 
Heidi Ottesen Solberg, Aass Bryggeri, Drammen 
May Britt Stange, Haugesund 
Ann Mari Wang-Johannessen, Oslo Militære Samfund 
Vegard Furulund, Huset, Longyearbyen
Pontus Dahlstrøm, Bagatelle, Oslo
Aase Jeanett Friesl, Between two friends, Lillestrøm  
Robert Lie, Statholdergaarden, Oslo  
Americo Santos, Lemko, Oslo 
Annika Bergstrand, Feinschmecker spisested, Oslo 
Jan Ole Johannessen, Rica Forum Hotel, Stavanger  
Ken Petter Kristiansen, Cafe Italia, Stavanger 
Tone Weum, Cafe Italia, Stavanger 
Knut- Olav Lunde, Klækken Hotell, Hønefoss

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her