Australske Palandri tegner avtale med norske Solera

Vinprodusenten Palandri fra den vestlige delen av Australia har nå tegnet skandinavisk distribusjonsavtale med det norske selskapet Solera AS.

Avtalen innebærer en budsjettert salgsøkning tilsvarende 100.000 kasser pr. år innen en periode på tre år.
 
Palandri meddeler at siste års salg (i perioden tom. 30. juni 2004) var på 145.000 kasser, hvorav Skandinavia utgjorde 6.000 kasser.
 
Palandri mener også at deres viner vil utgjøre en vesentlig andel av Soleras portefølje, og også bli deres største australske merke.
 
Darrel Jarvis fra Palandri sier at de også har utnevnt ny ditributør i Storbritannia. Dette for å utvide sitt markedsfelt.
- Vi er glade for å nå kunne øke vårt salg i Europa, og at de nye distribusjonsavtalene vil gjøre oss i stand til å levere betydelige mengder vin til markedet.
 
Kilde: The Age
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Om Solera:
Solera ble dannet da Stenberg & Blom og Einar A. Engelstad slo seg sammen og koordinerte sine interesser og samtidig dannet logistikkselskapet Cuveco. Finansmannen Torstein Tvenge eier en tredjedel av aksjene i Solera, Engelstad-familien en tredjedel og Gunnar Stenberg Holding og Fredrik Blom, som eide Stenberg & Blom, kontrollerer den siste tredjedelen. Solera eier igjen Engelstad og andre selskaper som Stenberg & Blom, Best Cellars og Cuveco.
(Kilde: DN)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen