Bake Off for hoteller

Lantmännen Unibake lanserer Schulstad Bake Off på det norske markedet i februar. Det passer bra for hoteller.

Det er snakk om en ny serie brødvarer som er beregnet for hoteller og serveringssteder. Serien består av brød, baguetter og porsjonsbrød. Den ble lansert i Danmark for ett og et halvt år siden og er en suksess. Det er totalt elleve Bake Off-produkter som lanseres i februar.
 
Hele serien er ferdig stekt, fryst og pakket. Dermed blir det en lett jobb for den som står for hotellenes frokostservering.
 
Durumhvete
Det brukes durumhvete i deigen. Dette er med på å gi et mer saftig brød enn vanlig hvete. Årsaken er at durumhvete er hardere enn vanlig hvete og absorberer mer væske i bakeprosessen. Brødene er dessuten laget av surdeig og har lang hevetid.
 
Økologisk
På sikt kommer også økologiske bakevarer. Flere hoteller har markedsført sin økologiske satsing og med den økologiske serien blir det ennå flere brødsorter å velge mellom for hotellkjedene. Det skal etter planen lanseres fem forskjellige varianter. To av disse er laget av økologisk speltmel.
 
Lang historie
Schulstad er et velrenommert firma innen Bake Off-segmentet i Danmark. Historien strekker seg tilbake til 1880. Da kjøpte Viggo Schulstad et bakeri i København og bakeriet ble en storleverandør av brød til det danske folk.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen