Banco Rotto nær bankerott

Utestedet skylder over 200.000 til kemneren.

Driftsselskapet bak det populære utestedet Banco Rotto i Bergen skylder kemneren 218.916, skriver Bergens Tidende. Konkursbehandlingen er berammet til 17. februar.

- Det er ikke en hyggelig situasjon å være i, men vi jobber fremover og det ser positivt ut, forteller en optimistisk daglig leder Yngvar Andreassen i Banco Rotto Drift. Han sier til avisen at selskapet skal klare å samle inn beløpet før konkursbehandlingen 17. februar.

Banco Rotto Drift ble stiftet i februar 2009 og flyttet inn Østre Skostredet med restaurant og scene.

Selskapet Pallas Eiendom AS eier bygget hvor Banco Rotto leier lokaler. Daglig leder Geir Hæve sier han ikke har hørt om konkursbegjæringen og at det er for tidlig å si noe om hvilke konsekvenser en eventuell konkurs vil få. Han bekrefter imidlertid overfor avisen at Banco Rotto skylder husleie.

Banco Rotto Drift har gått med tap fra starten. 2009 ga et resultat før skatt på minus 2,4 millioner kroner. Revisor skriver i årsberetningen at hele egenkapitalen er tapt, og at selskapet er avhengig av å få tilført mer kapital eller begynne å tjene penger for å kunne fortsette driften.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen