Vinmesse i Oslo 11. februar

Bli med på en av vinterens aller beste vinmesser

Bli med på en av vinterens aller beste vinmesser

Battle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
17 Desember 2022 - 12:22

Gaia.png [4.07 KB]Lørdag 11. februar kan du møte over 40 produsenter og smake hundrevis av viner på et av vinterens vinøse høydepunkt. Gaia startet for 25 år siden med å importere italiensk kvalitetsvin som ikke fantes i Norge på den tiden. Siden det har gruppen vokst og de har utvidet med flere produsenter fra resten av verden, men fortsatt er Italia deres hovedfokus.

Denne lørdagen kan du møte mange av de aller beste produsentene i Italia, du vil få sjansen til å møte menneskene bak noen av dine favorittviner samtidig som du smaker og oppdager nye viner. Det er to forskjellige puljer, en fra 12:00-14:30 og en fra 15:30-18:00. Du går selv rundt fra bord til bord og smaker så mange viner du bare orker. Nedenfor ser du produsentene som vil komme og presentere sine viner på messen.

Tiziano Accordini er en av Norgesvennene som viser fram sine viner på messen Foto: Accordini

BURLOTTO
GIOVANNI ROSSO
MICHELE CHIARLO
MOCCAGATTA
FONTANABIANCA
PLANETA
COL D’ORCIA
BELLAVISTA
POLIZIANO
BIBI GRAETZ
ANTONELLI SAN MARCO
JERMANN
SAN MICHELE APPIANO
STEFANO ACCORDINI
CA’RUGATE
ROBERTO ANSELMI
JACOPO POLI
FATTORIA NITTARDI
QUERCETO DI CASTELLINA
CASTELLO DI AMA
VILLA RAIANO
FATTORIA LE TERRAZZE
VILLA BUCCI
MASCIARELLI
TERRE NERE
LIMONIO - og fler fra Italia

LETHBRIDGE WINES (Australia!)
WINE THIEVES (Georgia!)
UMATHUM (Østerrike)
BESSERAT DE BELLEFON (Champagne, Frankrike!)
DOMAINE DU CARROU (Sancerre, Frankrike)
GAIA WINES (Santorini&Nemea, Hellas)
GEORG MÛLLER (Tyskland)
THANISCH (Tyskland)
JOERN (Tyskland) med mere.

BoB.jpeg [1.90 MB]

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her