Vinmesse i Oslo 11. februar

Bli med på en av vinterens aller beste vinmesser

Bli med på en av vinterens aller beste vinmesser

Battle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
17 Desember 2022 - 13:22

Gaia.png [4.07 KB]Lørdag 11. februar kan du møte over 40 produsenter og smake hundrevis av viner på et av vinterens vinøse høydepunkt. Gaia startet for 25 år siden med å importere italiensk kvalitetsvin som ikke fantes i Norge på den tiden. Siden det har gruppen vokst og de har utvidet med flere produsenter fra resten av verden, men fortsatt er Italia deres hovedfokus.

Denne lørdagen kan du møte mange av de aller beste produsentene i Italia, du vil få sjansen til å møte menneskene bak noen av dine favorittviner samtidig som du smaker og oppdager nye viner. Det er to forskjellige puljer, en fra 12:00-14:30 og en fra 15:30-18:00. Du går selv rundt fra bord til bord og smaker så mange viner du bare orker. Nedenfor ser du produsentene som vil komme og presentere sine viner på messen.

Tiziano Accordini er en av Norgesvennene som viser fram sine viner på messen Foto: Accordini

BURLOTTO
GIOVANNI ROSSO
MICHELE CHIARLO
MOCCAGATTA
FONTANABIANCA
PLANETA
COL D’ORCIA
BELLAVISTA
POLIZIANO
BIBI GRAETZ
ANTONELLI SAN MARCO
JERMANN
SAN MICHELE APPIANO
STEFANO ACCORDINI
CA’RUGATE
ROBERTO ANSELMI
JACOPO POLI
FATTORIA NITTARDI
QUERCETO DI CASTELLINA
CASTELLO DI AMA
VILLA RAIANO
FATTORIA LE TERRAZZE
VILLA BUCCI
MASCIARELLI
TERRE NERE
LIMONIO - og fler fra Italia

LETHBRIDGE WINES (Australia!)
WINE THIEVES (Georgia!)
UMATHUM (Østerrike)
BESSERAT DE BELLEFON (Champagne, Frankrike!)
DOMAINE DU CARROU (Sancerre, Frankrike)
GAIA WINES (Santorini&Nemea, Hellas)
GEORG MÛLLER (Tyskland)
THANISCH (Tyskland)
JOERN (Tyskland) med mere.

BoB.jpeg [1.90 MB]

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her