Bedriftskurs med Gastronomisk Institutt og Apéritif

Har du lyst til å ta med ansatte eller kunder på en unik opplevelse? La de lage mat i sammen med noen av landets mest profilerte kokker, og ikke minst lære mer om mangfoldet av gode råvarer og hvordan de kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge.

På våre kurs kan du kombinere det sosiale med spennende mat- og drikkeopplevelser. For det er liten tvil om at det å lage mat i sammen skaper en helt spesiell atmosfære og får alle til å løsne på slipset.

Med kyndig veiledning fra Gastronomisk Institutts kjente kokker skal dere lære om hvordan behandle råvarene, oppleve de utrolig mange smaksnyansene råvarer, krydder og vin kan skape. Og selvfølgelig til slutt sette dere rundt bordet og nyte det hele.

Ønsker du et vinkurs der en av GIs kjente vinkelnerne veileder deg og dine kan du lese mer om det nedenfor.

Matkurs
Her er noen smakebiter på vår meny. Du velger selv hvor mange retter du vil ha. Det følger ett glass vin med til hver rett. Ønsker du en spesiell vinmeny eller mer vin tilbyr vi selvfølgelig det for et lite tillegg i prisen.
 
Ta kontakt med oss for et tilbud

Her er en liten smakebit på menyen:

MENY
*
Asparges og stekt kamskjell
med urtemousselinesaus og skalldyrolje
**
Hellebarn Piccata med ovnsbakt gulrot,
jordskokkpuré og kaperssmør
***
Ovnsbakt vårkylling, confiterte lår og cassolet cannelini
med gnocci og morkelsaus
****
Dessertplanke med jordbær og sjokolade
*
Menyen inkluderer ett glass vin til hver rett
(om ønskelig kan vi også tilby vinmeny til matkurset)

Ønsker du tilbud på matkurs eller mat- og vinkurs ta kontakt med kurs@aperitif.no

GI og Apéritif tilbyr spennende vinkurs
Ta med de ansatte eller kundene dine på et spennende vinkurs og lær mer om både vin og hva den passer til av mat. Det hele skjer på Gastronomisk Institutt i Oslo og med vinkelnere med bakgrunn fra topprestauranter i inn- og utland.

Vi tilbyr vinkurs skreddersydd for større og mindre grupper. Du kan velge kursinnhold etter eget ønske, eller du kan la oss legge det hele opp for deg.

Tema kan være grunnleggende kunnskap om vin eller bli kjent med en spesiell vinregion som Chablis, Champagne, Rhône, Bordeaux, Toscana eller Rioja. Har du lyst til å lær mer om druetyper som Chardonnay, Riesling, Cabernet Sauvignon. Eller har du rett og slett lyst til å lære å smake vin sammen med dine kolleger eller kunder.

Gastronomisk Institutt har i en årrekke vært ansvarlig for gjennomføringen av landets eneste utdanning for vinkelnere og vinkursene fra engelske Wine and Spirit Education Trust. Våre foredragsholdere er utdannet vinkelnere og har bred erfaring.

Kurspakken inneholder: Foredragsholder, kursmateriale og vin
Vi tilbyr tre ulike vinpakker. Prisnivået indikerer kvaliteten eller eksklusiviteten på de ulike vinene. Vi velger selvfølgelig bare gode viner, men viner finnes i forskjellig prisnivåer alt etter hvor de er laget og eksempelvis tilbud og etterspørsel. Det vil si at dess høyere pris du er villig til å betale jo større mulighet er det for at vi kan servere deg og dine noen eksklusive godbiter.

Ta kontakt med oss for et tilbud: kurs@aperitif.no

GI er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter. Dagens virksomhet spenner vidt fra utvikling til formidling og undervisning.

Kommende kurs

Til toppen