Bedriftsseminarer - events

Hva med å gi bedriftens ansatte eller dine kunder en opplevelse de aldri vil glemme. Apéritif arrangerer events hvor nytelse står i fokus. Begrensningene settes kun av budsjettet. Og vi vil alltid tilby spennende opplegg. Har du egne idéer, ta kontakt med oss. Her finner du noen få forslag til hva som er mulig:

w Grunnleggende kunnskap om vin
Bli kjent med en spesiell vinregion, druetype eller rett og slett lær å smake vin i sammen med dine kolleger eller kunder.

w En reise gjennom Italia
Smak viner fra noen av Italias mest innovative og kjente produsenter av kvalitetsvin. Samtidig skal du få en spennende beretning om Italias lange vinhistorie fra en som kan dette vinlandet til fingerspissene.

w Bordeaux
Smak områdets viner og vi loser deg gjennom en spennende historie og sørger for at du, enten du kjenner området fra tidligere eller gjerne vil bli kjent med det, får en opplevelse av de sjeldne.

w Mat og vinkurs
Lær å lage mat med en anerkjent kokk som veileder gruppen gjennom en skreddersydd meny. Maten lages i fellskap og ved servering gis det en innføring i mat og vin i kombinasjon. Og selvfølgelig nyter vi maten med utvalgte viner.

w En reise gjennom Burgund med en av Norges stjernekokker
Vi velger i fellsskap en topprestaurant med et meget bredt utvalg av det ypperste innen vin, nemlig fra Burgund. Kjøkkensjefen setter sammen en stor meny som er skreddersydd for regionens mest eksklusive viner, hvite som røde.

w Champagnesmaking og champagnemeny
Champagne er den perfekte matvin. Aldri har tilbudet av champagne vært større i Norge og med relativt lave priser øker interessen for denne forførende drikk for hver dag.

w Luksuscognac og tilhørende sigarer
En smaking av de mest eksklusive cognacer som er i salg i Norge som du får nyte med tilsvarende sigarer.

I tillegg vil vi selvsagt forsøke å tilrettelegge et arrangement slik dere ønsker det. Send en email til kurs@aperitif.no med din forespørsel og eventuelt dine egne idéer.

Kommende kurs

Til toppen