Matkurs og vinkurs

Beersmakers Dinner i Oslo 5. mars

Beermakers Dinner: Smak 10 øl fra to av Norges fremste bryggerier til en uimotståelig 5-retters meny
Foto: (Julie H. Amundsen)

Beermakers Dinner: Smak 10 øl fra to av Norges fremste bryggerier til en uimotståelig 5-retters meny

Det blir mange deilige smaker på Stock den 5. mars. Haandbryggeriet og Kinn Bryggeri tar med seg 5 spennende øl hver til en svært så fristende femretters meny.
Julie Helene Amundsen
01 Januar 2019 - 10:18
Espen Lothe Foto: Pétur Þór Ragnarsson

Det blir en kulinarisk aften når to av Norges mest etablerte håndverksbryggerier møtes på Stock Spiseri og Drikkeri i Bjørvika, Oslo. Kjøkkenet har komponert en svært så fristende meny på fem retter med det beste av norske råvarer og smaker.

Kinn satte i gang sine første brygg i 2009, og anses i dag som et av Norges beste håndverksbryggerier. Med øl inspirert av engelske og belgiske stiler har de markert seg som et bryggeri med fokus på høy kvalitet og gode smaker. Bryggmester Espen Lothe som kan sies å ha fått kjendisstatus i ølbransjen, stiller denne kvelden opp med fem spennende øl til menyen. Kinn er kjent for sine svært matvennlige øl, og dette blir en gyllen mulighet til å teste dette. 

Her kan du se hva Apéritif mener om Kinns øl

Arne Eide Foto: 

Vi får også besøk av Haandbryggeriet, som virkelig kan regnes som en av pionerene innen norsk håndverksøl. De var tidlig ute med å markere seg internasjonalt og var i mange år større i USA enn i Norge. De var også tidlig på banen med surøl og lanserte Norges første surøl: Haandbakk i 2006. Det er Arne Eide som er en av grunnleggerne av bryggeriet, som kommer denne kvelden, en ekte veteran i ølbransjen. 

Her kan du se hva Apéritif mener om Haandbryggeriets øl

Benytt denne tirsdagen i mars måned til å smake 10 spennende øl til en deilig femretters meny. Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Bla ned for å se kveldens meny.

  Foto: Julie H. Amundsen
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her