Illustrasjonsbilde

BeerMakers Dinner i Oslo 4. desember

Illustrasjonsbilde (Julie H. Amundsen)

BeerMakers Dinner: Spennende ølmiddag med to store navn innen håndverksøl

Smak 11 fantastiske øl til en helt spesiell fem retters meny inspirert av julen. Denne herlige ølmiddagen finner sted på restaurant Stock i Barcode.

Denne kvelden byr på usedvanlig mange deilige smaker. Kjøkkensjefen på Stock har satt sammen en meget spennende meny inspirert av julens beste råvarer. Til dette får du servert 11 smaksrik øl fra bryggeriene BrewDog i Skottland og Amundsen i Oslo, som trolig gir inspirasjon til hva som kan drikkes til julematen. Bryggeriene har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre, for her skal det kåres vinnere.

Unn deg selv en deilig førjulsmiddag

Rhiannon Page
Jørgen Hellevig

BrewDog ble etablert i Skottland i 2007 av  James Watt og Martin Dickie. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de lekne humle-drevne øl som raskt slo an.
Siden den gang har de vokst og vokst og kan nå regnes som et av verdens største håndverksbryggerier, men her er ikke kvanitet over kvalitet tilfellet. De utfordrer stadig med nye spennende vrier på klassiske øl. Denne kvelden får vi besøk av Rhiannon Page med den fengende tittelen International Beer Assassin.

Fra Nydalen i Oslo kommer Amundsen Bryggeri. Det hele startet som en brewpub ved Rådhuset, men der vokste de seg fort ut av lokalene. I februar 2017 flyttet de hovedproduksjonen til et nytt moderne bryggeri utenfor sentrum, og i dag har de virkelig satt sitt preg på Norges ølscene. De mestrer alt fra de mest leskende IPAer til kraftige beist av mørke stouts. Brygger Jørgen Hellevig kommer til Stock denne magiske kvelden.

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse godt øl, og ikke minst god mat. Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

  Foto: Julie H. Amundsen
Kveldens meny
  Foto: Julie H. Amundsen

Kommende kurs

Til toppen