Det blir ikke oktoberfest uten brezel, obazda og pils
Derfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Derfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenI dag er det fokus på det mest kremede av kosemat, mac and cheese. Kjedelig, synes du? Ikke med øl både i og på si.
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenGrillsesongen er i gang for fullt, og lite smaker mer norsk sommer enn grillet makrell. Dette er ølet du ikke visste er som skapt for nettopp dette.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld med 7 Fjell Bryggeri, Bareksten Spirits og fem lekre retter spesialkomponert av kjøkkensjefen på Nedre Foss Gård
Les hele sakenDenne uken settes norske tomater i høysetet. Med øl både i oppskriften og i glasset, vil du skjønne hva som gjør dem så fantastiske.
Les hele sakenFastelavn er dagen der du bør dra frem ølet det kanskje er vanskeligst å finne den perfekte matmatch til.
Les hele sakenNøttesteken er å finne på stadig flere bord på julaften, og med dette ølet får også vegetarjulemiddagen det drikkefølget den fortjener.
Les hele sakenVi er midt i dypeste høsten, og sesongen for lette, friske øl er utvilsomt forbi. Nå begynner tiden for de mørkere, mer maltrike typene, og en stor fordel med dette er at det nettopp er disse ølene som er de mest matvennlige.
Les hele sakenDet er på høy tid å fase ut rødvin som obligatorisk drikke til ostefatet. Det vil du si deg enig i så snart du har testet disse sammensetningene.
Les hele saken5. oktober åpner vakre Nedre Foss Gård dørene for en unik middag som vil falle både øl- og vinelskere i smak.
Les hele sakenSurøl er friskt, spennende og leskende, og kan ofte være en fin erstatning til både musserende, rosé- og hvitvin. Dermed er det også en utmerket følgesvenn til fisk og skalldyr, og nå er tiden inne for å teste og nyte denne kombinasjonen.
Les hele sakenSmak 11 fantastiske øl til en helt spesiell fem retters meny inspirert av julen. Denne herlige ølmiddagen finner sted på restaurant Stock i Barcode.
Les hele sakenSmak 10 fantastiske øl til en helt spesiell meny med det beste høsten har å by på, i flotte omgivelser på Nedre Foss Gård.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Vi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
Les hele sakenFor mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise
Les hele sakenDet er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenTre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenEnten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.
Les hele sakenDet er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.
Les hele saken