Det blir ikke oktoberfest uten brezel, obazda og pils
Derfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Derfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenI dag er det fokus på det mest kremede av kosemat, mac and cheese. Kjedelig, synes du? Ikke med øl både i og på si.
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenGrillsesongen er i gang for fullt, og lite smaker mer norsk sommer enn grillet makrell. Dette er ølet du ikke visste er som skapt for nettopp dette.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld med 7 Fjell Bryggeri, Bareksten Spirits og fem lekre retter spesialkomponert av kjøkkensjefen på Nedre Foss Gård
Les hele sakenDenne uken settes norske tomater i høysetet. Med øl både i oppskriften og i glasset, vil du skjønne hva som gjør dem så fantastiske.
Les hele sakenFastelavn er dagen der du bør dra frem ølet det kanskje er vanskeligst å finne den perfekte matmatch til.
Les hele sakenNøttesteken er å finne på stadig flere bord på julaften, og med dette ølet får også vegetarjulemiddagen det drikkefølget den fortjener.
Les hele sakenVi er midt i dypeste høsten, og sesongen for lette, friske øl er utvilsomt forbi. Nå begynner tiden for de mørkere, mer maltrike typene, og en stor fordel med dette er at det nettopp er disse ølene som er de mest matvennlige.
Les hele sakenDet er på høy tid å fase ut rødvin som obligatorisk drikke til ostefatet. Det vil du si deg enig i så snart du har testet disse sammensetningene.
Les hele saken5. oktober åpner vakre Nedre Foss Gård dørene for en unik middag som vil falle både øl- og vinelskere i smak.
Les hele sakenSurøl er friskt, spennende og leskende, og kan ofte være en fin erstatning til både musserende, rosé- og hvitvin. Dermed er det også en utmerket følgesvenn til fisk og skalldyr, og nå er tiden inne for å teste og nyte denne kombinasjonen.
Les hele sakenSmak 11 fantastiske øl til en helt spesiell fem retters meny inspirert av julen. Denne herlige ølmiddagen finner sted på restaurant Stock i Barcode.
Les hele sakenSmak 10 fantastiske øl til en helt spesiell meny med det beste høsten har å by på, i flotte omgivelser på Nedre Foss Gård.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Lær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper.
Les hele saken
Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.
Les hele saken
Den 14. februar kan du lære mer og smake 6 deilige musserende viner. En perfekt vinsmaking sammen med noen du er glad i!
Les hele saken
Nyt 10 fantastiske viner fra et av Italias mest ikoniske vinhus. Dette er en unik sjanse for deg som liker viner fra Chianti Classico.
Les hele saken
Det er sjelden du får møte en Master of Wine og smake viner som ikke er tilgjengelig i Norge. Denne kvelden vil du ikke gå glipp av.
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Spania byr på et bredt spekter av viner og nå har du du muligheten til å smake 8 spennende vinstiler.
Les hele saken
Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.
Les hele saken
Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Når du likevel er på polet eller butikken, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Her er oversikten over årets nye akevitter og de 230 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Også de andre sterkvintypene som madeira, sherry, rivesaltes og banyuls byr på store smaksopplevelser, for alle budsjetter.
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenSafranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken