BEINSPIRED 2024: Smak flere hundre viner
Foto: (Istock - Credit:5PH)
Vinmesse i Oslo 7. februar,Vinmesse

BEINSPIRED 2024: Smak flere hundre viner

Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
20 November 2023 - 10:41

Årets BEINSPIRED-messe går av stabelen 07. februar på Grand Hotel i Oslo. Kom og opplev inspirerende og dyktige vinprodusenter fra hele verden. La deg begeistre av bredden og kvaliteten, alt fra store internasjonale produsenter til små familiedrevne vingårder.

Du kan også melde deg på unike masterclasses hvor du får 45 minutters foredrag sammen med smaking av viner. En reell sjanse for å lære litt ekstra! Lær mer om Champagne Bollinger og smak fem viner som er på markedet samt én spennende overraskelse fra produsenten. Litt senere kan du lære mer om de spennende spanske vinene fra Baron De Ley og El Coto hvor du også her kan få smake fem viner og én overraskelse.

Du vil garantert få mye ny kunnskap og glede smaksløkene med deilige viner. Påmelding til messen og masterclass finner du helt til høyre på siden. Husk at du må ha billett til messen for å kunne komme inn på Masterclass.

BeInspired_2024_logo.jpg [484.80 KB]Denne kvelden vil du kunne gå fra bord til bord og smake det du selv måtte ønske, og samtidig bli kjent med fagfolk og produsenter. Her blir det alt fra de lekreste roséviner, til komplekse rødviner, elegante hvitviner og deilige champagner. Det vil være flere hundre forskjellige viner tilgjengelig, og garantert mange som vil falle i smak. Grip muligheten til å utforske gamle klassikere og finn nye favoritter

Her er noen av de produsentene du kan møte på Grand Hotel: 

Champagne Bollinger, Champagne Ayala, Baron de Ley Group, Gruppo Italiano Vini, Henkell Freixenet, Hugel, Castello Vicchiomaggio, Rivetto, Schloss Johannisberg, Rathfinny, Regnard, De Ladoucette / Chateau du Nozet, Pascal Bouchard, Novak, Anselmann, S.A Prüm, Saint Clair, Covinas, Calle Fegth, Rainer Wess, Francis Ford Coppola/Delicato, Bodega Garzon, Valduero, Martin Codax, Campuget, Pepin

Smak flere hundre viner den 7. februar Foto: Istock- webphotographeer

Gå ikke glipp av denne muligheten til å smake hundrevis av toppviner - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!  

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort.

Forsiden akkurat nå
Saftig kake som dufter jul
Ukens kake

Saftig kake som dufter jul

Oppskriften på denne krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for å skape god førjulsstemning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for store flasker til jul - her er 225 å velge mellom
+
Tester

Gå for store flasker til jul - her er 225 å velge mellom

Her er det både magnum, dobbelmagnum og sågar femliters vinflasker som er å få tak i på polet. Til og med i basis. Men de aller beste må bestilles, og da begynner det å haste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner
+
Tester

Alle de imponerende rødvinene til tross, kommer de spisseste albuene til å brukes for hvitviner

Og da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nå skal det bakes pepperkaker
Julemat
Oppskrifter pepperkaker

Nå skal det bakes pepperkaker

Ta med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her