Bergenserne svikter Hellstrøm

- Noen trenger helt sikkert min hjelp, sier Eyvind Hellstrøm. Men bergensrestaurantene vil ikke ha besøk av kjendiskokken.

Tredje sesong av TV-serien «Hellstrøm rydder opp» står snart for tur. Hellstrøm har lyst til å rydde opp på restaurantkjøkkener i Bergen, men mangler en invitasjon, skriver Bergensavisen.

- Jeg har undret meg over at ingen restauranter i Bergen har søkt om deltakelse i programmet. Det er selvsagt ingen automatikk i at Norges nest største by stiller i en klasse for seg selv når det kommer til restaurantdrift eller kokkekunst, sier Eyvind Hellstrøm til BA.
Programlederen leter etter entusiasme i restaurantdriften, ikke dårlig hygiene på kjøkkenet.

- Det er viktig å understreke at målet ikke er å avdekke dårlig hygiene eller råtten mat. Gjennom samarbeid vil vi lete frem det gode konseptet som kan føre til trygghet og suksess, sier han til Bergensavisen.

- Jeg kan si til restaurantfolket i Bergen at jeg kommer i fred. Noen trenger helt sikkert min hjelp, så det er ingen skam å snu.

- Sannsynligvis er det mange gode talenter som sliter i sterk konkurranse, og mange som mangler tydelig profil og identitet, sier Hellstrøm.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen