Beringer utropt som Årets Vinprodusent

Beringer Vineyards ble denne uken utropt som Årets Vinprodusent i San Francisco International Wine Competition. I "Bon Appetit Magazine Winery of the Year", som denne delen av konkurransen heter, vant Beringer som én av i alt 918 deltagende vinprodusenter
Redaksjonen
30 Juni 2002 - 02:00

Begivenheten fant sted forrige helg, og av andre kategorivinnere nevner vi følgende:

"Tom Stockley Best of Show" award gikk til følgende fire internasjonale vinprodusenter:
w Best of Show -- Hvitviner: Charles Wiffen Wines 2001 Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand.
w Best of Show -- Rødviner: Barossa Valley Estate''s 1999 Shiraz, E&E Black Pepper, Australia.
w Best of Show -- Musserende: Champagne Lanson 1989 Brut, Noble Cuvee, Frankrike. Dette var forøvrig andre året på rad som Lanson vant premien for beste musserende i denne konkurransen.
w Best of Show -- Dessertviner: Barwang Winery''s Australian Muscat (uten årgang), Riverina, New South Wales.

La Crema Winery, som eies av Kendall Jackson, vant "Andre Tchelistcheff Winemaker of the Year" award. Denne premien gis til produsenter med lav produksjon; La Crema vant hele ni medaljer med sine 11 oppmeldte viner, her inkludert én dobbelt-gull og to gullmedaljer.

To vinprodusenter fikk æren av å bli tildelt hele tre dobbelt-gull-premieringer for sine viner:
w Gallo of Sonoma som tre ganger tidligere har vunnet "Winery of the Year", tok dobbelt- gull for sine tre viner:
   •1997 Cabernet Sauvignon, Northern Sonoma County
   •1994 Cabernet Sauvignon Ernest & Julio "Estate"
   •1997 Cabernet Sauvignon, Barrelli Vineyards, Alexander Valley

w Jackson-Triggs fra kanada fikk også tre dobbelt-gull for følgende viner:
   •2000 Riesling Eiswein, Niagara Peninsula
   •2000 Red Meritage
   •2001 Riesling Eiswein, Proprietors Reserve, Okanagan Valley

Les mer her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Fyll kyllinglårene som i denne oppskriften - du blir fornøyd det vet vi
Dagens rett

Fyll kyllinglårene som i denne oppskriften - du blir fornøyd det vet vi

Overrask med en smakfull kyllingrett med sitron- og basilikumcouscous til middag i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her