Beringer utropt som Årets Vinprodusent

Beringer Vineyards ble denne uken utropt som Årets Vinprodusent i San Francisco International Wine Competition. I "Bon Appetit Magazine Winery of the Year", som denne delen av konkurransen heter, vant Beringer som én av i alt 918 deltagende vinprodusenter
Redaksjonen
30 Juni 2002 - 02:00

Begivenheten fant sted forrige helg, og av andre kategorivinnere nevner vi følgende:

"Tom Stockley Best of Show" award gikk til følgende fire internasjonale vinprodusenter:
w Best of Show -- Hvitviner: Charles Wiffen Wines 2001 Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand.
w Best of Show -- Rødviner: Barossa Valley Estate''s 1999 Shiraz, E&E Black Pepper, Australia.
w Best of Show -- Musserende: Champagne Lanson 1989 Brut, Noble Cuvee, Frankrike. Dette var forøvrig andre året på rad som Lanson vant premien for beste musserende i denne konkurransen.
w Best of Show -- Dessertviner: Barwang Winery''s Australian Muscat (uten årgang), Riverina, New South Wales.

La Crema Winery, som eies av Kendall Jackson, vant "Andre Tchelistcheff Winemaker of the Year" award. Denne premien gis til produsenter med lav produksjon; La Crema vant hele ni medaljer med sine 11 oppmeldte viner, her inkludert én dobbelt-gull og to gullmedaljer.

To vinprodusenter fikk æren av å bli tildelt hele tre dobbelt-gull-premieringer for sine viner:
w Gallo of Sonoma som tre ganger tidligere har vunnet "Winery of the Year", tok dobbelt- gull for sine tre viner:
   •1997 Cabernet Sauvignon, Northern Sonoma County
   •1994 Cabernet Sauvignon Ernest & Julio "Estate"
   •1997 Cabernet Sauvignon, Barrelli Vineyards, Alexander Valley

w Jackson-Triggs fra kanada fikk også tre dobbelt-gull for følgende viner:
   •2000 Riesling Eiswein, Niagara Peninsula
   •2000 Red Meritage
   •2001 Riesling Eiswein, Proprietors Reserve, Okanagan Valley

Les mer her

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet
Dagens rett
Asiatiske biffspyd

Prøv denne vrien på fredagsbiffen. Du blir ikke skuffet

Disse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn
Ukens drink

Denne meksikanske espressodrinken er veldig enkel, men ikke mindre effektfull av den grunn

Det eneste som trengs er en dobbel espresso og lik mengde av den spanske likøren Licor 43.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her