Beringer utropt som Årets Vinprodusent

Beringer Vineyards ble denne uken utropt som Årets Vinprodusent i San Francisco International Wine Competition. I "Bon Appetit Magazine Winery of the Year", som denne delen av konkurransen heter, vant Beringer som én av i alt 918 deltagende vinprodusenter
Redaksjonen
30 Juni 2002 - 01:00

Begivenheten fant sted forrige helg, og av andre kategorivinnere nevner vi følgende:

"Tom Stockley Best of Show" award gikk til følgende fire internasjonale vinprodusenter:
w Best of Show -- Hvitviner: Charles Wiffen Wines 2001 Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand.
w Best of Show -- Rødviner: Barossa Valley Estate''s 1999 Shiraz, E&E Black Pepper, Australia.
w Best of Show -- Musserende: Champagne Lanson 1989 Brut, Noble Cuvee, Frankrike. Dette var forøvrig andre året på rad som Lanson vant premien for beste musserende i denne konkurransen.
w Best of Show -- Dessertviner: Barwang Winery''s Australian Muscat (uten årgang), Riverina, New South Wales.

La Crema Winery, som eies av Kendall Jackson, vant "Andre Tchelistcheff Winemaker of the Year" award. Denne premien gis til produsenter med lav produksjon; La Crema vant hele ni medaljer med sine 11 oppmeldte viner, her inkludert én dobbelt-gull og to gullmedaljer.

To vinprodusenter fikk æren av å bli tildelt hele tre dobbelt-gull-premieringer for sine viner:
w Gallo of Sonoma som tre ganger tidligere har vunnet "Winery of the Year", tok dobbelt- gull for sine tre viner:
   •1997 Cabernet Sauvignon, Northern Sonoma County
   •1994 Cabernet Sauvignon Ernest & Julio "Estate"
   •1997 Cabernet Sauvignon, Barrelli Vineyards, Alexander Valley

w Jackson-Triggs fra kanada fikk også tre dobbelt-gull for følgende viner:
   •2000 Riesling Eiswein, Niagara Peninsula
   •2000 Red Meritage
   •2001 Riesling Eiswein, Proprietors Reserve, Okanagan Valley

Les mer her

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her