Bestille kokkekurs - klikk her

Bestille kokkekurs - klikk her

Nå kan du reservere plasser til vinterens og vårens kokkekurs på Kulinarisk Akademi ved noen enkle tastetrykk.
Redaksjonen
12 Desember 2011 - 01:30

Vi har dessverre tekniske problemer med bestilling av kurs og våre teknikere jobber på spreng for å løse dette. Generelle gavekort kan du imidlertid igjen bestille hos oss!

Nå kan du derimot sikre deg plasser til vinterens og vårens kokkekurs ved Kulinarisk Akademi.

Ved å klikke på lenkene nedenfor sender du oss en e-post og vi setter deg opp på våre lister og du er sikret plass til det kurset du ønsker.

Vær oppmerksom på at vi må ha informasjon fra deg på både navn, e-postadresse og telefonnummer slik at vi kan kontakte deg når bestillingssystemet fungerer igjen.

Merk at dette er en reservasjonsløsning og ikke en fullverdig bestilling. Bestillingen er først endelig og forpliktende etter at du har betalt plassene gjennom vårt bestillingssystem. Vi kontakter deg så raskt som overhodet mulig med mer informasjon rundt hvordan du betaler for dine reserverte plasser.

Følgende informasjon trenger vi fra deg i din reservasjon:

• Bestillers navn
• E-postadresse
• Telefonnummer
• Antall deltakere

Vi i Apéritif beklager på det sterkeste de tekniske problemene og de ulempene det har medført.

Følgende kurs kan du reservere plass på:

Tredagers kokkeskole - Det meste om det beste

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 3. og 4. januar 2012, kl. 15.00 - 22:00, samt 10. januar 2012, kl. 13.00 - 23.30
Pris: kr 6 600,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Fisk- og skalldyrskurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 31. januar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Fisk- og skalldyrskurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 1. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Kjøttskolen

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 21. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Kjøttskolen

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 22. februar 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Det beste fra det franske kjøkken

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 28. mars 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Det beste fra det franske kjøkken

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 29. mars 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Sushikurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 14. mai 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Sushikurs

Sted: Kulinarisk Akademi, Maridalsveien 87, 0461 Oslo
Tid: 15. mai 2012, kl. 17.00 - 23:30
Pris: kr 1 850,- pr. person

Jeg vil reservere plass på dette kurset (klikk)

 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Imponerende kvalitet for en liten penge er umulig å si nei til
+
Ukens vin

Imponerende kvalitet for en liten penge er umulig å si nei til

De to sørfranske vinene har alt du trenger for en sensommerlig vinglede og mye kjærlighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Slik tar du vare på soppen
Guide
Oppskrifter med sopp du har plukket selv

Slik tar du vare på soppen

Du kjenner deg kanskje igjen - soppkurven bugner og du vet ikke hvordan du skal ta vare på soppen du har plukket. Vi har oppskriftene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Tonkatsu og vin fra Loire, en kombo som vil rocke smaksløkene dine
+
Klubb
Ny spalte: Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Tonkatsu og vin fra Loire, en kombo som vil rocke smaksløkene dine

Jeg kan love deg at du vil huske denne kombinasjonen lenge.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Når du har lyst på burgunder, men ikke vil ta noe fra kjelleren
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter
Forsiden akkurat nå
Imponerende kvalitet for en liten penge er umulig å si nei til
+
Ukens vin

Imponerende kvalitet for en liten penge er umulig å si nei til

De to sørfranske vinene har alt du trenger for en sensommerlig vinglede og mye kjærlighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik tar du vare på soppen
Guide
Oppskrifter med sopp du har plukket selv

Slik tar du vare på soppen

Du kjenner deg kanskje igjen - soppkurven bugner og du vet ikke hvordan du skal ta vare på soppen du har plukket. Vi har oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når du først får smaken på stekt sild på denne måten, er du solgt
Dagens rett
Sennepsmarinert sild

Når du først får smaken på stekt sild på denne måten, er du solgt

Den syrlige og lett skarpe smaken av sennep og rømme matcher veldig godt den delikate men også umiskjennelige smaken av vårsild.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Spesialtilbud til abonnenter av Apéritifs Mat & Vinklubb: Denne kvelden får du smake 9 elegante viner fra en av Rheingaus beste vinmakere
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 14. september

Spesialtilbud til abonnenter av Apéritifs Mat & Vinklubb: Denne kvelden får du smake 9 elegante viner fra en av Rheingaus beste vinmakere

Som et av Tysklands mest berømte vinhus, er nok Georg Breuer i Rüdesheim et begrep for de fleste. Dette er kanskje spesielt på grunn av deres rieslinger, og denne kvelden får vi smake både riesling og mere til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.
Matkurs og vinkurs
Apéritifs Vinskole del 1

Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder.

Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat. Nå tilbyr vi deg som tørster etter enda mer kunnskap om vin, å bli elev ved Apéritifs Vinskole.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Tonkatsu og vin fra Loire, en kombo som vil rocke smaksløkene dine
+
Klubb
Ny spalte: Ukens kombo - unike mat- og vinkombinasjoner

Tonkatsu og vin fra Loire, en kombo som vil rocke smaksløkene dine

Jeg kan love deg at du vil huske denne kombinasjonen lenge.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her