Biff på bryggekanten

I dag åpner Brygga Bar & Steakhouse i Sandnessjøen. Det blir en rendyrket biffrestaurant.
Redaksjonen
08 Februar 2008 - 12:00

- Her blir det nok fullt tempo, men det er bare bra med action i hverdagen, sier kokk Steffen Fleistad.
 
Ny hverdag
Han har kjøkkenerfaring fra institusjoner og kafeer og nå blir det en helt annen hverdag med biff dagen lang.
 
- Jeg tror Sandnessjøen har godt av et slikt sted, og jeg håper folk blir fornøyd. For meg blir det spennende med ny bransje, sier Fleistad til Helgeland Arbeiderblad.
 
Restauranten åpner i de gamle lokalene til Brygga Storstue, som hadde sitt siste arrangement nyttårsaften.
 
Investering
Det er brukt godt med penger for at biffhuset skal minne om restauranter man kjenner fra større steder. Bare lampene og bildene koster 200 000. Steakhouse er blitt mektig populært, og gjestene stiller høye krav til maten. Gjestene krysser av på egne kort for både biff, tilbehør og hvordan kjøttet skal stekes. Konseptet er godt kjent i Norge gjennom Big Horn.
 
Restauranten ønsker å tilby en helhet, og holder åpent hele uken. Brygga Bar & Steakhouse satser på en kombinasjon av trendy og lokalt preg.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining
+

Le Du i Bangkok: Larver og biller som fine dining

Thitid Tassanakajohn på stjernerestauranten Le Du i Bangkok ønsker å nytolke det mangfoldige thai-kjøkkenet i en fine dining-setting, og det innebærer også bruk av insekter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne kaken kan du til og med lage på teltturen
Ukens kake

Denne kaken kan du til og med lage på teltturen

Enklere blir det ikke, og det uten at du må gi avkall på mye smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her