Billigst i XO-klassen

Vi er et cognacelskende folk. Som vil ha stadig bedre avec til kaffen. XO er tingen, tydeligvis, selv om betegnelsen strengt tatt ikke betyr annet enn at yngste element i blandingen er over seks år. De fleste XO'er er eldre enn dette. Det gjelder også Larsen XO som i dag er den rimeligste innen sin kategori på det norske markedet. Kroner 413,30 må du ut med for denne norskættede cognacen.

Larsens cognacer er velkjent i Norge. Ikke bare gjennom sin Larsen VS som fortsatt er en av bestselgerne, men særlig på grunn av vikingeskipene som det knytter seg en spesiell historie til.
 
Siden flere cognachus med norske aner har gjort stor suksess i Norge innen de høyere kvaliteter som XO, har Larsen bestemt seg for å ta opp kampen. Og satser friskt på å være rimeligst blant de etter hvert mange XO''ene. Larsen XO har mye å by på for kroner 413,30 (varenr. 37604, best.utv.):
 
Nesen er fyldig med mye sjokolade, bløt smak, midtfasen er krydret. Sjokoladen kommer tilbake i finishen. En rimelig XO som er lett å like for mange.
Tekst: Aase E. Jacobsen
27.02.99
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen