Bli en ølkjenner med Norges fremste ølekspert

Ølkurs 24. januar i Oslo

(Bilde: artJazz)

Bli en ølkjenner med Norges fremste ølekspert

Nå har du muligheten til å lære mye du ikke visste om øl og ølets historie. Gled deg til en interessant og omfattende smaking med Norges første ølsommelier.

Øl har vokst enormt i popularitet de siste årene og med det har også utvalget økt voldsomt. Det er utrolig at vann, malt, humle og gjær kan gi oss så mange forskjellige typer øl! Fra pils til porter, weissbier til lambic, forskjellene er store og synlige, men kanskje ikke alltid så lette å sette ord på. Her vil du bli guidet gjennom jungelen av forskjellige øltyper og kanskje finner du en ny favoritt.

Amund Polden Arnesen.
Amund Polden Arnesen.

Norges første ølsommelier 

Denne kvelden vil vi, sammen med Amund Polden Arnesen, gå gjennom ølets historie, den fantastiske utviklingen de siste årene og ikke minst vil Amund lære oss hvordan vi i praksis skal smake øl.

Gjennom ikke mindre enn 12 forskjellige typer øl, fra Norge og resten av verden, vil du selv få se, lukte og smake hvordan malten, humlen og gjæren brukes for å få forskjellige uttrykk i ølet. Her vil du virkelig få noen store og smakfulle overraskelser.

Kommende kurs

Til toppen