Bli med på en eksklusiv vinsmaking med en legende fra Burgund

Vinkurs 1. november, Nasjonalbiblioteket i Oslo

(Serge CHAPUIS)

Bli med på en eksklusiv vinsmaking med en legende fra Burgund

Denne kvelden får du en unik mulighet til å smake meget flotte viner fra Burgunds beste vinmarker. Fordi det er en svært så eksklusiv smaking er det kun 30 plasser denne kvelden, og de blir nok fort revet vekk.

Burgund, et av de mest mest kjente vindistriktene i verden huser en meget spennende produsent. Vi får besøk av vinhuset Olivier Leflaive som holder til i landsbyen Puligny-Montrachet, viden berømt for sine hvitviner av druen chardonnay.

  Foto: Serge CHAPUIS
Sophie Davanture

Som del av familien bak Domaine Leflaive, fikk Olivier muligheten til å starte sin egen negociant-virksomhet i 1984. Han valgte å ikke kjøpe ferdige viner eller druemost fra ukjente leverandører, men derimot druer fra dyrkere som familien har kjent til alle tider. Sammen med broren Patrick og vinmakeren Franck Grux driver han en eiendom som har vunnet meget stor anerkjennelse i markedet. Også av druer fra egne vinmarker.

Vi får besøk av Sophie Davanture som er salgssjef på huset. Hun skal ta oss gjennom denne kvelden og vise oss 7 av Olivere Leflaives viner, ikke bare hvite, men også røde. 

Dette får du smake

Kveldens viner

Kommende kurs

Til toppen