Bli med på et dypdykk i Wongravens vinunivers og smak blant annet en svært sjelden Barolo

Vinsmaking Oslo 16.12.2020

(2018 © Marius Viken)

Bli med på et dypdykk i Wongravens vinunivers og smak blant annet en svært sjelden Barolo

La Satyricon-frontmann Sigurd Wongraven guide deg gjennom spennende viner fra hans eget vinunivers.

Sigurd Wongraven.  Foto: 2018 © Marius Viken

Sigurd Wongraven er nok for de fleste kjent som musiker og frontfigur i black metal-bandet Satyricon, som har hatt stor internasjonal suksess. Gjennom mangfoldige år på turné har Sigurd også utviklet en dyp og oppriktig lidenskap for vin, og har for å kunne fordype seg ytterligere, også skolert seg vinfaglig. Dette er noe vi nå får nyte godt av, takket være Sigurds eget vinunivers, Wongraven Wines. Der samarbeider han nemlig med spesielt utvalgte vinbønder fra klassiske vinregioner om å produsere viner i flere forskjellige stiler.

For  Wongraven-vinene blander Sigurd selv sine cuvéer basert på druer dyrket og fremstilt av de fremste vinprodusenter fra Piemonte, Champagne og Pfalz. Han er også involvert i flere andre faser av produksjonen, som både innhøsting og tapping, og designer i tillegg etikettene sine selv.
Viner fra Wongraven Wines fremstilles alle økologisk eller etter økologiske prinsipper, hvilket gir en svært velsmakende, jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Vi får gleden av å la Sigurd selv fortelle oss om vinene, og gi oss en privat guidet tur gjennom Wongraven-universet. 

Denne vinterkvelden får du en unik mulighet til å smake deg gjennom hele Wongravens imponerende portefølje. Her får du mulighet til å lære mer om både champagne, riesling, rosé og nebbiolo mens du også blir kjent med Wongravens filosofi og produksjonsprosess direkte fra mannen selv. Som prikken over i-en avrunder vi kvelden med en sjelden barolo som kun kommer i svært begrenset opplag. Denne finner man ikke mange av i Norge, og vi gleder oss stort over å kunne dele den med dere!

Husk at du som abonnent får rabatt på denne smakingen. Du abonnerer her.

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Covid-19

Våre gjesters helse og sikkerhet er øverst på vår prioriteringsliste, og vi ønsker at du skal føle deg trygg på våre kurs og arrangementer. Vi følger gode rutiner for smittevern etter reglene staten har gitt. Det vil også bli lagt opp en bordplan, og alle gjester vil få tildelt sitteplasser på forhånd. Det er derfor er viktig at gjester som vil sitte sammen gjenomfører en samlet bestilling.Kommende kurs

Til toppen