Arkiv

Fant 146 artikler om emnet Klubb [fjern]

Tittel Dato

Her får du landets billigste Jura-pinot noir og den smaker herlig ekstra

Vi snakker om en vin til hverdagspris med høytidsstemt smak . En super matvin.

Slik har du ikke smakt vinho verde før ekstra

Vi snakker om vinstiler som er så langt unna det er mulig å komme vinen du drakk til rekene siste sommer.

Ikke noe knep, bare knask når gresskaret serveres på denne måten ekstra

Med halloween rundt hjørnet er gresskar et naturlig valg på menyen. Denne lune og herlige gresskarsalaten er ikke annet enn skummelt god.

Høstens billigste rødvin som smaker fortreffelig til lam ekstra

For 139,90 får du en vin som smyger seg rundt alle de gode smakene i høstens lammemiddager. Og den finnes i 180 basishyller.

Det kan bli en stund til du kan nyte så mye godt, stort og vellagret fra Napa som med disse vinene ekstra

2020-årgangen fra Napa blir katastrofal liten, men her finner du både eldre og yngre viner som demmer opp for framtidig savn.

Ikke tenk på kaloriene - dette er syndig god middag ekstra

Når søte, luftige vafler kombineres med sprø, frityrstekt kylling er det umulig å stå imot fristelsen.

Knallbillig pinot noir ekstra

Det er sjelden jeg nikker godkjennende til en vin som koster 114,90, men denne sørfranske pinot noiren slår alle pris vs kvalitet-rekorder.

By på en velsmakende og næringsrik suppe - det vil du ikke angre på ekstra

Suppe fortjener virkelig å få en større plass i kostholdet vårt. Den gir deg egentlig alt du trenger i en skål. I tillegg er den både økonomisk, enkel å lage og proppfull av smak.

Når du skal unne deg noe virkelig lekkert uten å måtte svi av altfor mye

Champagne har en egen budsjettpost for mange, men champagnene fra denne produsenten gir deg mye for pengene. Vi snakker om druer fra noen av de mest ettertraktede vinmarkene i Champagne

TEST: Nyheter spesialpol oktober 2020 Nå har Hellas virkelig skutt fart: særlig hvitvinene overbeviser stort ekstra

Blant 47 viner testet er det Hellas som stikker av med de sterkeste lovordene.

Grønn umami kan bli den virkelige "game changer"-en ekstra

Dette og mye annet er temaer for oktoberutgaven av magasinet Apéritif . Denne artikkelen er kun for abonnenter.

Denne vinen er fortsatt polets beste kjøp ekstra

135 kroner er latterlig lite for en vin som denne. For den har en karakter som du vanligvis må betale 50 kroner mer for.

Svært lagringsdyktig slottsvin fra Beaujolais som også er supergode kjøp ekstra

Dette er burgundlegenden Jadots perle i Beaujolais – og de klassisk framstilte vinene fortjener en plass i vinkjelleren.

Bruk sesongens fantastiske lammekjøtt til å trylle frem en vidunderlig massaman curry ekstra

Når smaker fra det persiske og sør-øst asiatiske kjøkkenet møtes er resultatet ren magi. Se bare her.

Med denne får du en smak av cheninstorhet for en liten penge ekstra

Toppvinen til denne produsenten nærmer seg tusenlappen, men her får du en forsmak som sågar kan nytes nå.

Denne klassiske oppskriften er som skapt for mørke høstkvelder ekstra

Familieklassikeren chili con carne får en ny vri med langtidskokt høyrygg og svinenakke. Proppfull av aromatiske krydder og kruttsterk chili er det akkurat dette familien trenger denne regnfulle høstferien.

Skaff deg en siste smakebit av disse vinene - det blir et år til neste gang ekstra

For nå er det nesten slutt og da må du vente til neste år med påfyll.

Denne italienske klassikeren er så god at du kommer til å lage den igjen og igjen ekstra

Svært få ting er så innbydende og deilig som kremet polenta. Med skogens sopp og taleggio blir dette et av høstens mest etterlengtede måltider. At middagen er unnagjort på et blunk, er heller ikke å forakte.

TEST: Nytt øl, mjød og sake spesialpol september 2020 De beste er rett og slett sterkt norsk ekstra

Vi snakker om mjød på 11,5 prosent og sake på 16, men også et lekkert surøl. Felles for alle tre er at de er  helnorske og dessuten helt fantastiske.

Dette er noe av det heftigste som lages sør for Roma ekstra

Frank Cornelissens røde enkeltparsellsviner i 2017-årgang er sublime, og koster ikke særlig mer enn en kommune-barolo fra en god produsent.­                                                        Denne artikkelen er kun for abonnenter.

Saftig kylling er ingen sak med denne oppgraderte retro-oppskriften ekstra

Kyllingfrikassé bringer minner om svunnen tid, men er absolutt en rett som fortjener sin plass på tallerkenen. Med disse få enkle grepene smaker den bedre enn bestemor sin, og er på plass på kjøkkenbordet i løpet av en liten halvtime.      Denne artikkelen er kun for abonnenter.

TEST: Nyheter øl og sider BU og TU september 2020 72 produkter testet: Rekordmye gode øl og sidere som dekker alle behov og smaker - også for den som bare kjøper vin ekstra

Øl og sidermarkedet er blitt voksent - det lanseres stadig  flere superseriøse produkter med god lagringsevne, noe som bidrar til å løfte renommeet. Rydd plass for øl og sider i kjelleren.

Dette er gatemat som virkelig sparker fra ekstra

Karamellisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler. Dette er kanskje noe av det aller beste Kina har å by på.

Byr på landets beste smør og kjøtt ekstra

Det er mulig vi terger på oss veganerne med å skrive om landets beste smør og kjøtt, men det og mye annet er innholdet i septembernummeret av Apéritif magasin.                  Denne artikkelen er kun for abonnenter.

TEST: Nyheter spesialpol september 2020 Toscana og Piemonte Dyrt og deilig: Dette er barolotoppen akkurat nå ekstra

Det er i hvert fall slik det ser ut om vi tar utgangspunkt i det som lanseres i spesialpolet fra 7. september. Nebbiolo + 2016 = deilig, men stadig dyrere.

TEST: Nyheter basis - vin, øl, brennevin og alkoholfritt september 2020 Disse topper alt denne gangen ekstra

Det er hyllene med sherry, surøl og norsk brennevin som får det heftigeste påfyllet i basisutvalget i september.

TEST: Nyheter og nye årganger i BU og TU september 2020 1120 produkter er testet i september: Mye godt for ethvert budsjett ekstra

Blant de 1120 produktene som er testet gjennom de siste ukene er det mye å se fram til. Først og fremst i det øvre prissjikt, men også mange solide kjøp i det mer behagelige prisleiet.   Denne artikkelen er kun for abonnenter.

Det eneste som er bedre enn taco er kongekrabbetaco ekstra

En av havets aller beste delikatesser er det perfekte tilskuddet til tacoen. Med siste rest av sesongens mais og tomater er det bare å forte seg å lage denne fristende oppskriften.

Slik forvandler du daggammelt brød til sensommerens lekreste salat ekstra

Det er ikke mye som skal til for gjennopplive gårsdagens nybakte brød til sin tidligere prakt. Se bare her.

Den som venter på noe godt får full uttelling her ekstra

Endelig er disse to vinene tilgjengelig i ny årgang og det er godt håp at alle kan få. Benytt denne muligheten nå. Du vet ikke når den kommer igjen.

TEST: Nytt brennevin på spesialpolet august 2020 Glem whisky, gå for andre mer glemte og vellagrete brennevinstyper hvor du får mye mer for pengene ekstra

Vi snakker om gammel armagnac, calvados og cognac - om enn i en stil som minner mer om whisky enn den tradisjonelle avecen.

Denne lagringsdyktig vinstilen ble reddet fra utryddelse – her får du ferdiglagret vare ekstra

Schioppettino er ikke det du drikker hyppigst, men her kan du følge denne produsentens gode håndlag med den spennende druetypen i flere årganger.

På denne tostjerners restauranten er det poteten som spiller hovedrollen - men ikke hvilke som helst poteter ekstra

Kjøkkensjef Emanuele Scarello på Agli Amici forvandler den upretensiøse råvaren fra dens renomme som vomfyll til en som skaper gastronomisk beundring. Men den er likevel bare en av flere ingredienser i hans tolkning av et mellomeuropeisk kjøkken.

Denne smaksintense thaisalaten får garantert fart på smaksløkene ekstra

Solmodne tomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell og intense smaker fra det sør-øst asiatiske kjøkkenet i denne smaksbomben av et måltid.

Har du først smakt maiskolbene slik, er det ingen vei tilbake ekstra

Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.

Slik har riojabodegaen fått en plass også i hvitsvinseliten ekstra

Med Jorge Navascués i vinkjelleren hevder Contino seg også i hvitvinstoppen. Og han har mange andre endringer på gang, som er gode nyheter for de mange tilhengerne.

Møt mannen som prater med vinplantene ekstra

Marco Simonit har intet mindre enn revolusjonert måten å beskjære vinplantene på. Han jobber over hele verden, har et team på 20 personer, en skole og er professor på vinuniversitetet i Bordeaux. Og så har han imaget til en rockestjerne.

Ta ferien hjemme med dette i glasset: Vi snakker om Hellas kanskje aller beste viner ekstra

Dette er gresk vin på toppnivå - og i alle varianter . Bedre retsina skal du lete lenge etter.

Denne pastaklassikeren hører ikke kun vinteren til ekstra

Med noen små justeringer får du smaken og hyggen forbundet med klassisk pasta bolognese, men uten tyngden av den langtidskokte tomatsausen.

Denne vinen er helt unik, og det er ingen floskel ekstra

Armenia er kanskje utenfor den vinmessige komfortsonen for mange, men denne og de andre vinene fra samme produsent overbeviser selv den mest skeptiske.

Han gjenskaper selveste urvinen ekstra

At Armenias 6000 år gamle vinhistorie kan nytes i dag, kan vi takke Zorik Gharibian for. Han har lagt ned et betydelig arbeid for å redde druetypen areni, som trolig er verdens aller eldste som fortsatt dyrkes, og ikke minst den armenske tradisjonen med å bruke amforaer.

Sunt, godt, raskt og enkelt? Grillet fisketaco er svaret ekstra

Grillet fisketaco er ikke bare skikkelig snadder. Det er også sunt og utrolig enkelt å lage, se bare her.

Handler du nå, sparer du 100 kroner ekstra

Denne vinen holder dessuten i minst 20 år i kjelleren.

Nå er det blomkålen som skal spille hovedrollen ekstra

Gjør som mesterkokkene og server et måltid kun bestående av blomkål. Du vil bli overrasket over hvor vellsmakende denne grønnsaken kan være.

Denne vinen er et av vinverdenens aller beste kjøp og som bør få sin renessanse ekstra

Fino sherry er ikke en vinstil som troner øverst på listen over de hotteste. At det bør det bli en endring på, er denne et strålende bevis på. Inocente er nemlig vinstilens grand cru.

By på heftige og flerdimensjonale smaker med fiskecurry fra Sri Lanka ekstra

Det fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.

TEST: De beste hvitvinsboksene sommeren 2020 Det er stor forskjell på de beste og de mindre interessante boksene med hvitvin. Her er fasiten ekstra

Kjøper du en treliter med hvitvin som ikke er så god som du håpet, må du lage mye saus for å bli kvitt den. I denne guiden finner du til sammen  135 hvitvinsbokser sortert etter kvalitet.

Disse vinene er laget for å skape glede og god stemning, men er like fullt veldig seriøse ekstra

Ikke la deg lure av flower power-uttrykket, disse vinene går nemlig lenger enn det, de er like eteriske som den rådende filosofien var den gang, og samtidig lagringsdyktige.

Denne oppdaterte versjonen av capresesalat gir garantert mersmak ekstra

Sommermat nummer én må være lekker capresesalat. Med noen små justeringer får denne klassiske salaten et moderne og friskt uttrykk.

TEST: Nyheter basis - vin, øl, brennevin og alkoholfritt juli 2020 Det blir ikke noe problem å komme seg gjennom sommeren med dette tilskuddet i basishyllene  ekstra

Det vil si hvis du stiller krav til at innholdet i glasset skal være mer enn bare tørsteslukkende og lettdrikkelig. Hvis det er det som er målet, har ikke julis beste basisnyheter så mye å by på.

Fant 146 artikler. Viser 1–50.

Til toppen