Blir helt sjef i Sverige

På Atle Skjervengen blir administrende i Fondberg.

Vinimportselskapet Fondberg Sverige har fått ny administrerende direktør. Pål Atle Skjervengen er formelt ansatt etter å ha fungert i stillingen siden februar i år.

Samtidig går Skjervengen inn som ny deleier av Fondberg Group. Han beholder jobben som administrerende direktør for Fondberg Norge, skriver selskapet i en pressemelding. I tillegg er Henrik Berg utnevnt ny viseadministrerende direktør for Fondberg Norge.

- Med våre produsenter og vårt personale, har vi et stort potensial å ta tilbake vår ledende posisjon i Sverige. De som setter høye mål, har den rette strategien og de rette verktøyene lykkes alltid, sier Pål Atle Skjervengen.

Han startet Fondberg Norge i 2003, først som deleier og deretter som administrerende direktør i 2004. Året etter ble han styreformann i Fondberg Group.

Fondberg Norge forventer å selge nærmere tre millioner liter i 2012. Selskapet fikk utmerkelsen Gasellebedrift i 2009 og 2010 og venter nå sin tredje strake utmerkelse for 2011.

Forsiden akkurat nå

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen