Blir helt sjef i Sverige

På Atle Skjervengen blir administrende i Fondberg.

Vinimportselskapet Fondberg Sverige har fått ny administrerende direktør. Pål Atle Skjervengen er formelt ansatt etter å ha fungert i stillingen siden februar i år.

Samtidig går Skjervengen inn som ny deleier av Fondberg Group. Han beholder jobben som administrerende direktør for Fondberg Norge, skriver selskapet i en pressemelding. I tillegg er Henrik Berg utnevnt ny viseadministrerende direktør for Fondberg Norge.

- Med våre produsenter og vårt personale, har vi et stort potensial å ta tilbake vår ledende posisjon i Sverige. De som setter høye mål, har den rette strategien og de rette verktøyene lykkes alltid, sier Pål Atle Skjervengen.

Han startet Fondberg Norge i 2003, først som deleier og deretter som administrerende direktør i 2004. Året etter ble han styreformann i Fondberg Group.

Fondberg Norge forventer å selge nærmere tre millioner liter i 2012. Selskapet fikk utmerkelsen Gasellebedrift i 2009 og 2010 og venter nå sin tredje strake utmerkelse for 2011.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Den nordvestre delen av Spania byr på en rekke kjente og mindre kjente vinskatter

Selv om Galicia totalt sett utgjør en liten flik av Spanias enorme vinmarksareal, er det et av landets aller mest spennende områder, som det aldri slutter å komme positive overraskelser fra. Særlig i form av viner som er veldig godt tilpasset markedets behov for moderat alkohol og gunstige priser. Les hele saken

Til toppen