Blir markedsleder på fisk

Domstein Enghav og Naustvik slår seg sammen. Dermed blir selskapet markedsleder på fisk i Norge.

Det fusjonerte selskapet vil omfatte hele Naustvik-konsernet og Domstein Enghavs selskaper i Norge.
 
Største leverandør
Det nye selskapet vil med en omsetning på 1,0-1,1 mrd kroner bli den største leverandøren av fisk og sjømat til det norske markedet. Selskapet vil ha produksjonsbedrifter i Haugesund og Vardø, og distribusjonssentra i Oslo, Våler, Biri, Kristiansand, Stavanger, Karmøy, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø.
 
- Dette gjør oss betydelig mer slagkraftige i det norske markedet og vil være svært positivt for utviklingen i hele Domstein-konsernet, sier konsernsjef Rolf Domstein i en pressemelding.
 
Domstein ASA vil bli største eier i selskapet med en eierandel på rundt 40 prosent.
 
Stor omsetning
Domstein Enghav er et nordisk sjømatkonsern. Virksomheten i Norge omfatter  produksjon, distribusjon og markedsføring av sjømat med 600 millioner kroner i omsetning og 175 ansatte.
 
Gjennom datterselskapet Matgrossisten Norge driver Domstein Enghav også distribusjon av andre matvarer.
 
Naustvik Gruppen er i dag Norges ledende distributør innenfor fersk og emballert sjømat, med 450 millioner kroner i omsetning. Selskapet har 115 ansatte og distribuerer direkte til 2 000 kunder innenfor dagligvare og storhusholdning over hele Norge.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen