Blir mikrobryggeriet i Moss stengt?

En politietterforsker fra Oslo besøkte Mikrobryggeriet sammen med en kamerat for å ta en drink. Det han opplevde, fikk ham til å sende inn en klage til Moss Kommune.
Redaksjonen
27 Oktober 2009 - 12:26

- Da vi ankom rundt midnatt sto en tønne med rusbrus av typen Smirnoff Ice ubemannet utenfor utestedet. Mens jeg sto i køen observerte jeg flere personer som forsynte seg fra tønna, skriver politietterforskeren i sitt brev til Moss Kommune, i følge moss-avis.no.

I køen overhørte han flere personer som lurte på om de sjekket legitimasjon, noe han besluttet at ikke var noe som skjedde hver kveld. Mikrobryggeriet på sin side, forklarer det hele med at det er vanskelig når det er snakk om så mange personer som skal inn samtidig.

Brøt alkoholloven
Inne på utestedet bestilte Røen og kameraten hver sin Jägermeister. I følge alkoholloven er en shot 4 cl. Røen fikk servert alkoholen i 8 cl-glass, begge fylt til randen. Røen tok bilde av glasset som bevis, skriver moss-avis.no.

Linn Dahler, daglig leder på Mikrobryggeriet, forklarer i sitt brev til rådmannen at de ved flere anledninger går tomme for 4 cl-glass i løpet av kvelden. Derfor blir de nødt til å ta i bruk andre glass, men at de ikke fyller opp mer enn 4 cl.

Dahler forklarer videre at de har et ungt personell, men at alle får utdelt alkoholloven, slik at de skal overholde den. Derfor mener hun også at det er høyst usannsynlig at Røen blitt servert 8 cl Jägermeister.

Rådmannen har konkludert med at Mikrobryggeriet bør bli stengt i en periode på to uker. Saken blir tatt opp i Helse- og Sosialutvalget 26.oktober.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her