Blir mikrobryggeriet i Moss stengt?

En politietterforsker fra Oslo besøkte Mikrobryggeriet sammen med en kamerat for å ta en drink. Det han opplevde, fikk ham til å sende inn en klage til Moss Kommune.
Redaksjonen
27 Oktober 2009 - 11:26

- Da vi ankom rundt midnatt sto en tønne med rusbrus av typen Smirnoff Ice ubemannet utenfor utestedet. Mens jeg sto i køen observerte jeg flere personer som forsynte seg fra tønna, skriver politietterforskeren i sitt brev til Moss Kommune, i følge moss-avis.no.

I køen overhørte han flere personer som lurte på om de sjekket legitimasjon, noe han besluttet at ikke var noe som skjedde hver kveld. Mikrobryggeriet på sin side, forklarer det hele med at det er vanskelig når det er snakk om så mange personer som skal inn samtidig.

Brøt alkoholloven
Inne på utestedet bestilte Røen og kameraten hver sin Jägermeister. I følge alkoholloven er en shot 4 cl. Røen fikk servert alkoholen i 8 cl-glass, begge fylt til randen. Røen tok bilde av glasset som bevis, skriver moss-avis.no.

Linn Dahler, daglig leder på Mikrobryggeriet, forklarer i sitt brev til rådmannen at de ved flere anledninger går tomme for 4 cl-glass i løpet av kvelden. Derfor blir de nødt til å ta i bruk andre glass, men at de ikke fyller opp mer enn 4 cl.

Dahler forklarer videre at de har et ungt personell, men at alle får utdelt alkoholloven, slik at de skal overholde den. Derfor mener hun også at det er høyst usannsynlig at Røen blitt servert 8 cl Jägermeister.

Rådmannen har konkludert med at Mikrobryggeriet bør bli stengt i en periode på to uker. Saken blir tatt opp i Helse- og Sosialutvalget 26.oktober.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her