Det er på tide med en skikkelig klassiker, og inspirert av mine feststemte, skremmende halloweenkledte venner, må det bli en skikkelig bloddryppende drink.

Bloody Mary kan spores tilbake til Harrys New York Bar i Paris på 20-tallet, og en amerikansk bartender ved navn Fernand "Pete" Petiot.
Til å begynne med bestod drinken av lite annet enn halvparten
vodka
og halvparten tomatjuice.
Det var først på 40- og 50-tallet at drinken fikk den formen vi kjenner den i dag, med urtesalt, nykvernet pepper, Worchestersaus, selleri og Tabasco.
Noen sverger også til en touch av mørkt øl eller sherry i drinken, men du kommer ikke utenom å bruke en god vodka i originaloppskriften.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Nå kan du gratis få
Ukens drink som e-post
. Se lenger ned for mer info.
Her finner du Apéritifs Bartender
med mange flotte drinkoppskrifter.
Sendt inn av
Jesper Lind, Internasjonalen i Oslo
Foto: eddieberman
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Ukens drink som e-post
er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig
gratis
.
Hver fredag
får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink: