Bocuse d'Or Europe valgte Red & White

Red & White skal levere vin når europamesterskapet i kokkekunst for første gang arrangeres utenfor Frankrike.
Redaksjonen
18 Februar 2008 - 13:00

- Bocuse d`Or Europe 2008 er en fantastisk anledning til å profilere våre kvalitetsviner for et stort og viktig publikum. Samtidig får vi muligheten til å knytte enda tettere bånd til kundene våre gjennom de ulike arrangementene i forbindelse med konkurransen. Vi kommer til å stille med stort mannskap i Stavanger disse dagene, skriver Red & White i en pressemelding.
 
Naturlig valg
- Red & White er et naturlig valg, sier Eyvind Hellstrøm, som er president i Bocuse d'Or Europe.
 
Bagatelle-sjefen fremhever porteføljen med en lang rekke sentrale kvalitetsprodusenter fra de klassiske vinområdene.
 
- Det er slike viner som muliggjør store mat- og vinkombinasjoner. Dessuten er dette en gjeng med svært kunnskapsrike og profesjonelle entusiaster, sier Hellstrøm.
 
Mekka
- Vi i Bocuse d'Or-komiteen ser fram til et godt og hyggelig samarbeid, også her. Stavanger blir i løpet av noen sommerdager det kulinariske Mekka i verden og 20 tilreisende delegasjoner kommer for å bli inspirert, sier han.
 
- Dette kulinariske showet kommer til å bli en suksess, ikke minst på grunn av all entusiasmen fra våre samarbeidspartnere, sier Hellstrøm.
 
Unik mulighet
- Vi gleder oss over denne avtalen, sier Eidis W. Biehler på Bocuse d'Or-kontoret i Lyon.
 
- Bocuse d'Or Europe 2008 er en unik mulighet for bedrifter som ønsker å være i teten blant det som foregår innenfor det kulinariske miljø og derfor er vi glade for at Red & White er blant samarbeidspartnere til konkurransen. Bocuse d'Or Europe ser etter samarbeidspartnere som er dynamiske og som tror på at Norge kan vise resten av Europa at vi er et kulinarisk knutepunkt. Gjennom samarbeidet med Red & White får vi muligheten til å vise frem de gode kombinasjonene av retter basert på norske råvarer og et utvalg av noe av det beste Frankrike har å by på av vin, sier hun.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her